Nem akarok ennyi édességet enni, hogy tudnám megállni?
Figyelt kérdés
rengeteg édességet főleg cukrot megeszek, és nem tudom megállni nem vagyok már gyerek sőt 27 éves vagyok és van két kislányom2008. nov. 6. 16:31
1/4 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy Candidás vagy és azért kívánod a cukrot?Nekem így volt onnan tudom... Az élesztőgombák az alkoholos és cukros környezetben szaporodnak a legjobban, ami a betegségnek jó de neked nem.Én ajánlanék egy természetgyógyászt ő segítene kikezelni.
2/4 anonim válasza:
Vitaminhiány tünete is lehet az édességéhség: én is ezzel küzdöttem, de mióta nagy dózisú vitamintablettát szedek, egyszerűen nem kívánom az édességet semmilyen formában.
3/4 anonim válasza:
Krómot is szedhetsz, ha szénhidrátfüggő vagy, nekem a krómtabletta segített, hogy ne legyenek ilyen "rohamok", jobb lett utána.
4/4 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOIOKAT
2008. nov. 7. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!