Ki hogy tudja megállni, hogy ne egye halomra a csokit, süteményeket stb? Azok válaszát várom, akik kívánják az édességet, de meg tudják állni.
Szia!
Én is imádom a csokit, a sütit, a kekszet, a szörpöt, az üdítőt és mindent ami édes.
Próbálom magam visszafogni, és azt vettem észre, hogy egy kicsit lustaság is ez a részemről, mert könnyebb kivenni egy szelet csokit a hűtőből, mint megpucolni egy almát :)
Amúgy mostanában vettünk paradicsomot, uborkát, karalábét, kiwit, banánt és ezeket eszem (no meg egy kis műzli szeletet, joghurtot)így próbálom magam visszafogni.Ja és ha már nem kívánom az ásványvizet akkor olyan szörpöt iszok amiben édesítő van és nem cukor.
Mindezek ellenére azért nem híztam olyan őrült sokat, 36 hetes vagyok és 13 kiló jött fel. A védőnőm szerint ez ideális.
A cukorterhelés előtti estén elfelejtettem, hogy másnap megyünk a vizsgálatra és este megittam egy jó nagy pohár sűrű forró csokit. Ennek ellenére hálistennek minden rendben volt.
További szép babavárást!
Szia!en is örülten szeretem az edesseget,es sajnos ugy kell megoldanom,hogy egyältalän nem tartok itthon csokit,kekeszet,nutellät,stb.,mert ha van itthon akkor nagyon nehezen lehet kibirni.Egyszerüen edesseg helyett,gyümölcsöt,es jogit veszek a boltban!!
Kitartäs es szep babaväräst!
36hetes kismama
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Valóban, ha nincs otthon édesség, kevesebb a fogyasztás :).
A gyümölcs, joghurt valóban egészségesek, de a csokit valahogy semmi sem tudja pótolni. Nekem a túrórudi nyújt még megoldást, egy-két fokkal jobb, mint a tiszta csoki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!