Miért kívánom annyira az édességet, főleg a csokit, hogy nagyon nehezen tudok lemondani róla? Hogy bírnám megállni a csokievést?
Gondolj arra, milyen ronda alattomos háj alakul ki rajtad és milyen nehéz lesz majd leadnod. Amúgy kis mennyiségben rendszeres mozgás mellett nem hízol meg tőle. Azt mondják kis mennyiségben jó is, mert termeli a boldogsághormont, jó kedvet hoz. De nagyon hízlal..amúgy én is imádom, képes lennék egy táblával megenni mindennap...ha nem többel...:P
Mindenesetre mindig a kilóimra gondolok, így meg tudom állni.
Élményfehérje??? Csokidarabokkal?? hmm?? ezeket direkt erre találták ám ki, nézz utánna neten!!
sok sikert
Krisz
Szerintem lúgosítanod kellene a szervezeted, és ahogy egyre lúgosodik a vércukorszinted is helyre áll. Ha édességet akarok enni, már csak mákos kölest eszek stíviával:) de ez szerencsére egyre ritkábban fordul elő...
Írj privit, és segíthetek.
Nekem a krómtabletta vált be, mert stabilizálja a vércukorszintet. Ha az leesik, akkor akar az ember csokit falni.
A másik a fogmosás gyakran, hosszan, akkor sajnálod elrontani az eredményt csokival.
A harmadik, hogy nézd meg a csomagoláson az összetevőket és képzeld el, hogy külön-külön eszed őket, meg azt, ahogy lerakódnak rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!