Mit csináljak ha kényszeresen édességet eszek? 18L
Már vagy egy éve teljesen egészségesen eszek és mozgok is de július óta elkezdtem szemezni süteményekkel és párszor betevedtem 1-2 szelet tortara a cukraszdaban vagy vacsora után kis kesudio vagy csoki de augusztusban volt hogy direkt tele akartam enni magamat avval amivel csak akartam meg is történt de utána megint akartam és megint és minden nap 2-3000kaloriat simán megettem és azóta ez tart 2000alatt már nem is eszek pedig előtte 1500korul ettem és néha ettem 1800-2000kaloriat egy nap és pl én utalok magamnak venni bármilyen ételt is mert anya úgyis megveszi én meg inkább gyűjtom a pénzem:D ma meg pl bementem starbucksba 1 fahéjas csiga utána meg egy jó cukros kávés ital és utána kesztetest ereztem 2 szelet csokira és elmentem pluszba venni.. ez már nemnormalis tegnap is 2 tábla csokit megettem..
De csak édesség iránt van ez pl sult krumplit meg nem enném vagy az ilyen magyaros zsíros ételeket..
Mostanában reggelire eszek muzlit meg gyümölcsöt 500kaloriaig
Utána ebéd csirke, hal meg zöldség attól függ és ez olyan max 600kaloria na és jön a délután és az este és ilyenkor minden undorito chips, csokit megeszek ameddig el nem fogy szó szerint és 2500-3000kaloriat megeszek egész nap
Erre mit tanacsolnatok?
Bocsánat ha értelmetlenül írtam le:/
És ne mondjatok hogy ne egyek mert nagyon nem segit:D
Egyébként 178cm vagyok és 58,5voltam augusztus előttig de amióta eszek mindig van hasam és most meg 63,5 kg vagyok
Meg soha nem vagyok éhes csak mégis ennék édességet..
De például ha társaságban vagyok soha nem vagyok se éhes se édesség után nem vagyodok
Szerintem lelki okai vannak azaz 100% de csak van pár dolog amit tehetnek ellene
Adj belőle nekem is :DDDDD
Ám szerintem semmi gond az édességgel, ha nem zabálod túl magadat belőle. Az éhség, a kívánás nem csak úgy viccből jelentkezik: a szervezeted ezzel adja tudtodra, hogy valamiből hiányt szenved és vidd be. Csak túlzásokba ne ess, ennyi.
Ja, és engem abszolút nem zavarna a súlyod a legkevésbé se, én is 60 kg körül vagyok.
Pont ez az túlzásokba esek minden nap
Pl ma megettem azt a fahéjas csigát rá a cukros kávé utána elmentem 2 szelet csokiert ja meg utána a vasúton vettem 1 chipset ezt mindet ebéd után
Tisztára elment az eszem szerintem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!