Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy mensi előtt,...

Normális, hogy mensi előtt, vagy alatt jobban kívánom az édességet, a zsírosabb ételeket, és többet eszek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
normalis :) nagyon sok no kivanja olyankor az edesseget :)
2013. márc. 16. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
A szervezet ilyenkor raktároz,én is hatalmas mennyiséget tudok eltüntetni ilyenkor,pláne ha még feszültebb is vagyok
2013. márc. 16. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
az édesség mindig jöhet.. én általában olyankor előtte lévő nap eszek iszonyat sokat. őrületbe kergetek mindenkit, mivel óránként eszek.. szóval normális
2013. márc. 19. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. márc. 24. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Anno amikor kislàny és kamasz koromban menstruàltam apu mindig barna rizses kaját csinált. Azt mondta, hogy ilyenkor jó ilyet enni mert nyugtat nem leszek tőle annyira hisztis (a hasfájdalomtól sokat hisztiztem - gyógyszert sose adott). Hát nem igazán voltam oda a rizsért de nem ellenkeztem vele ,mindig megettem.
jún. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!