Most akkor egészséges a hal vagy nem?
Volt ott dolgozó beszámolója, bár gondolom ez neked úgysem forrás, csupán megemlítem.
Super size me dokumentumfilm.
Egyébként, ha meg nem érdekel, akkor minek kérsz forrást?
Kérdezd meg a háziorvosod, hogy neki mi a véleménye erről, ha esetleg az itt felsoroltakat meg mered kérdőjelezni. Furcsa, hogy forrást kérsz egy olyan valamiről, ami teljesen evidens. De akár nézd meg a kövér amerikaiakat, vagy a magyar lakosságot.
Ember, peakshop és sobors? Ezek nem források.
Látom, az értelmi szinted viszont nem volt képes felfogni a legelső linket, ami az ORVOSI LEXIKON volt. Ezzel kezdtem és a többit csak úgy betettem, de nem baj, maradj csak meg a sötétségben.
Az orvosi lexikon is egy baromság. Jön a halak telítetlen zsírsavaival, miközben rengeteg bennük a telített. Aztán jön a szokásos hülyeség, hogy az eszkimók milyen egészségesek. Ja, azért 50 náluk az átlagéletkor. Olyannyira immunisak a szívbetegségekre is, hogy az eszkimó múmiákon is látszik a koszorú ér elzáródás. Kettőnk közül nem én vagyok a sötétségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!