Most akkor egészséges a hal vagy nem?
9.
Miért, nincs szüksége a szervezetnek cukorra?
🤦🙄🤔
Mondd, te alapból vagy ilyen értetlen, vagy csak itt tetteted a h..lyét?
Kristálycukorról, gumicukorról volt szó a példámban és nem gyümölcscukorról pl. 🤦
Vagy azon az értelmi szinten, hogy tudsz különbséget tenni, és fel tudod fogni, amit írtam? Vagy te csak a kötekedés szintjén ragattál meg?
Ha valamihez nem értesz, akkor minek osztod itt az észt, mintha értenél hozzá?
Kétfajta szénhidrát van: lassan és gyorsan felszívódó. A mekis hulladék gyorsan felszívódó, tehát hamar éhes leszel utána.
És hogy jön ide a kézműves valami amit írtál?
Szimplán mekis kaját írtam. Egyébként pedig az összes hamburger egy hulladék, de mindegy.
Tudod, az vagy, amit megeszel.
A kristály cukor, meg a gyümölcs cukor, az a gyorsan felszívódó szénhidrát. A hamburger buciban meg a zsemlében lévő szénhidrát, az a lassan felszívódó, mert annak még előbb át kell alakulnia (emésztési enzimek által) egyszerű cukorrá.
Kedves 14es, én nem igazán értek hozzá, de még így is lehet többet tudok róla, mint te.
Szóval, az a hamburgerzsemle, ami inkább csak adalékanyagot tartalmaz, szinte semmi lisztet, az neked mióta lassan felszívódó szénhidrát? 🤦
Tudsz mutatni forrást, hogy ez az infód honnan van?
Mert ez van a közhiedelemben, hogy a mekis kaja szarból van összegyúrva, de bizonyító írást még nem láttam róla (mondjuk nincs is kedvem keresni, annyira azért nem érdekel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!