Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Heti 1 doboz sör egészséges...

Heti 1 doboz sör egészséges mennyiség?

Figyelt kérdés
Hetente egyszer gondoltam rá. hogy megiszok 1 doboz Heineken-t, mert szeretem az ízét. A részegséget, mint állapotot utálom, tehát nem is azért innám. Úgy olvastam, a mértékletes sörfogyasztás rengeteg pozitív hatással jár, na de mennyi az a "mértékletes"? Heti 1? Heti 2? Annál többre nem vágyom, viszont örülnék ha érezhetném a pozitív hatásokat. 21/F

2022. máj. 31. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem tudtok ti sört főzni.
2022. jún. 6. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Okostojás liberálfasiszták, akik a fotelból sem mozdulnak ki. Egy teát nem tudnak megcsinálni nem hogy bármit is főzzenek. Megérdemelnétek már az orosz atomlámpát, megdolgoztatok érte.
2022. jún. 6. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Beletrafáltál, mert történetesen pont tudok sört főzni. :)

Mi az hogy a fotelből sem mozdulok ki? Ezt mégis hol álmodtad? Látom elfogytak az érvek, rájöttél hogy hülyeséget mondtál, aztán jön a személyeskedés. Bocsi, de ha vért hugyozol sem fognak érlelő baktériumok létezni. :D

2022. jún. 6. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Szóval neked a sör csak élesztő, komló, maláta, víz turmix. És ha ezeket össze kevered, akkor már tudsz sört főzni. Aha. Biztos te is a kocsma egyetemen végeztél, ahogy a haverjaid.
2022. jún. 6. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Ott van az élesztő is. Ha ennyire agyoniskolázott vagy, küldj már egy cikket, ahol szerepel az "érlelő baktérium" kifejezés.
2022. jún. 6. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen. Csak vszeg aztán heti 2 lesz, majd 3...
2022. jún. 12. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!