Oda merjem adni a gyerekeknek a Kinder termékeket húsvétkor?
Figyelt kérdés
Már legalább 3 hete megvettem nekik a csokikat, köztük Kinder termékeket is. A visszahívott termékek közül csak a mini tojások voltak, azt biztos nem fogom. De van olyan is, amik nincsenek a listán, elvileg azok jók, de mégis bizonytalan vagyok ezek után. Szerintetek azokat oda merjem adni nekik nyugodt szívvel, vagy inkább ne kockázatassak?2022. ápr. 9. 15:19
41/48 anonim válasza:
Most szélesítettek a visszahíváson és bezárt a belgiumi gyár. Nézd meg jól, egy barátnőm evett belőle mielőtt kiderült és tényleg 4 napig beteg volt.
42/48 anonim válasza:
Ne erőlködj már, már beégetted magad, hogy fogalmad sincs a témához, 2 élelmiszeriparos mondja ugyanezt neked, de még mindig ontod a h.lyeségeket.
Menjél már vissza a suliba, ha ennyire nem megy az értő olvasás.
43/48 A kérdező kommentje:
A sima Kinder tojásról nem tudok, hogy érintett lenne-e. Legalábbis nincs a listán. Meg más Kinder termék sem, mint például a Kinder csoki, vagy azok a húsvéti dolgok, amiket vettem. Amúgy jó párat a Müllerben vettem és oda többnyire Ausztriában gyártott dolgokat visznek, németül is van ráírva, nem angolul. Ez számomra azért megnyugtató. Én úgy vélem, legalábbis logikusan gondolkodva, hogy valóban csak azok veszélyesek, amik a listán vannak.
2022. ápr. 10. 09:26
44/48 anonim válasza:
Minden termeket visszahivtak,típustól fuggetlenul. De erolkodjel csak. Nekem lett igazam . 😅
45/48 anonim válasza:
Nem, nem hívtak, de égesd csak magad tovább, ha ennyire élvezed, hogy tanulatlan butának néznek :)
46/48 A kérdező kommentje:
Nébih oldalán fent van minden, nem hívták vissza az összes terméket.
2022. ápr. 10. 12:52
47/48 anonim válasza:
Bárcsak ne lennének az ilyen drámák, de elhiszem akik azt mondanák hogy a házi csoki sokkal jobb. A kindernek az illatát szeretem nagyon, de azt felidézni is megtudom magamban 🙂
48/48 anonim válasza:
Azért a játékot meg lehet tartani a tojásból, csak a csokit kell kidobni nem? Az ez zárt kapszulában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!