Oda merjem adni a gyerekeknek a Kinder termékeket húsvétkor?
Figyelt kérdés
Már legalább 3 hete megvettem nekik a csokikat, köztük Kinder termékeket is. A visszahívott termékek közül csak a mini tojások voltak, azt biztos nem fogom. De van olyan is, amik nincsenek a listán, elvileg azok jók, de mégis bizonytalan vagyok ezek után. Szerintetek azokat oda merjem adni nekik nyugodt szívvel, vagy inkább ne kockázatassak?2022. ápr. 9. 15:19
21/48 anonim válasza:
Persze, hogy odaadnám. Butának kell lenni ahhoz, hogy valaki nem fogja fel, hogy csak ezek a csokik készültek ebben a gyárban, a többinek semmi baja.
22/48 anonim válasza:
Ennyire korlátoltak vagytok?
Most komolyan senki nem fogja fel, hogy vannak termékek amik amman a gyárban készültek, vannak, amik nem?
De gye akkor semmi Ferrerot nem esztek:
Se Nutella, se Ferreroroche se Raffaello semmi? Hisz ugyanaz a márka..
( én tényleg nem egyébként, mert mogyoró és mandula allergiám van)
Gondolkodjunk.. ebben semmi fillerba..szás nincs..
a gyerek szereti, nincs akadálya, hogy kaphassa azt, amivel nincs probléma..
Ez olyan mintha az adott áruházlánc sajátmárkás csirke termékeivel gond lenne, emiatt nem vennéd a marhát sem vagy a répàt sem…
23/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elég megoszlóak a vélemények, úgy látom, így még én is bizonytalan vagyok. De az igaz, hogy nem egy gyárban készült minden termék, így akkor végülis a nem érintett csokikat meg lehet enni. Csak ezek után szerintem kevesen bíznak meg azokban is, főleg hogy ma olvastam, még kiderült, hogy van olyan termék, ami fertőzött. Ki tudja, holnap is ki fog derülni vmi? De amúgy pont ma gondolkodtam el azon, hogy például a Nutella is Ferrero termék, akkor ennyi erőből azt sem lehet enni? Tehát igen, ez már nagyon fel lett fújva, úgy tűnik. De persze azt is meg tudom érteni, aki fél, mert volt korábban szalmonella fertőzés a családban. Mi most megyünk ki egy hányásos-hasmenéses vírusból, ezért is ódzkodok kissé.
2022. ápr. 9. 20:25
24/48 anonim válasza:
Csak az fél ettől, aki abszolút nem ért a témához. Az élelmiszeriparban dolgozom, csak végső esetben hívunk vissza terméket pont ezért, mert az emberek nem értenek hozzá és gyártják a konteó elméleteket meg többet látnak bele, mint ami valójába van.
25/48 anonim válasza:
Nem, nincs ilyen cikk, ne terjessz kamu híreket
26/48 A kérdező kommentje:
Ami még nem hagy nyugodni: vettem Kinder tojásos nyuszit, az ugyan nincs a listán, de van egy csomag, amiben úgy látom, ugyanolyan van. Most csak azokra vonatkozik, amik csomagban vannak, vagy a különállókra is? Megnéztem a táblázatot, ahol írják, hogy mikor jár le a szavatossága és az egyezik, egy másik kis nyuszival is, ami ugyancsak nincs a listán. Most ez csupán véletlen lenne? Ha nem ugyanabban a gyárban készültek, akkor is lehet ugyanaz a lejárati idejük?
2022. ápr. 9. 23:33
27/48 anonim válasza:
Hogy értve hogy lehet? AHa megnézem a hűtőben a mustáron lévő lejáratot, nagy esély van rá, hogy az is ugyanez lesz. Mivel a lejárati dátum a gyártási nap + x hónap, plusz az óra: perc, hogy műszakon belül be lehessen azonosítani
28/48 anonim válasza:
Most miert kellett kitorolni a valaszt,igenis irtak tobben fb on,hogy kulfoldon a sima konder tojas is erintett. De aki tenyleg ennyire soher,hogy odaadja a gyereknek,mert sajnal neki ujat venni,az egye is meg.
29/48 anonim válasza:
Nem, nem írtak ilyet, csak te vagy képtelen értően elolvasni a cikkeket. Nem sóher az, aki odaadja a csokit a gyereknek, hanem értelmes ember, aki képes volt összegyűjteni az információkat és értelmesen dönteni.
30/48 anonim válasza:
Oke,akkor majd ha esetleg infuziora kerul a gyerek veres hasmenes miatt,akkor biztos megerte. Vagy 150 gyerek erintett mar kulfoldon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!