Ki mivel helyetesíti a kinder tojást a gyerekének ami olcsó?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 22:29
2/13 anonim válasza:
Azt nem lehet helyettesíteni, mert az legjobb! Bár én nem vagyok már gyerek 😄 Egyébként én akciósan szoktam venni. Múlt héten pl.a Sparban volt 300 helyett 150-ért. A gagyibbaknak szerintem kb.annyi lehet a rendes ára. Ha sikerül valami akciót kifogni, érdemes többet venni akkor. El tudod rakni, és néha odaadni egyet. Persze azért olyat, nem szabad, ami 2 éve lejárt, akármilyen olcsó.😄 A biztonság legyen a legfontosabb!
3/13 anonim válasza:
#2 vagyok. Az egyest nem én írtam, csak egyszerre írtuk egymástól függetlenül ugyanazt😄
4/13 anonim válasza:
A kindert tojás az Kinder tojás, semmivel nem helyettesítem, esetleg van a kinder joy. Gagyi csoki tojást nem veszek az nem olyan finom
5/13 anonim válasza:
A Kinder tojás drága?! Mennyit eszik a gyereked, hogy a 300 Ft-os tojás drága? Mi eleve az óriást szoktuk venni neki ha nagy ritkán kap csokit.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem eszik csokit, csak a jatek erdekli
2020. jún. 21. 23:49
7/13 anonim válasza:
Nem helyettesítem semmivel, kap, amikor kap. Mondjuk nem napi szinten, az is biztos.
8/13 anonim válasza:
Ritkán kap, kb kéthetente, ünnepre mi is nagyot veszünk, meg pár kicsit.
Most volt a lidlben 230 ért, szerintem nem drága, csoki és játék is, nem tudom, hol kapsz ennyiért mindkettőt, ráadásul annyira nem is borzalmas a csokija.
9/13 anonim válasza:
Annyi gyereket vállaltam, amennyit el tudok látnim
10/13 anonim válasza:
Jó ég, ez ilyen muszáj-cucc? A 4 évesem utoljára húsvétra kapott, előtte meg Mikulásra talán.
Mindegyikben olyan játék volt, amivel soha többé nem játszott a fiam. Nem vagyok ilyen megszállott, de ez nálam már a környezetszennyezés kategória.
Szerintem ne helyettesítsd, gyűjtsetek inkább kavicsokat vagy üres csigaházakat és fessétek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!