Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Oda merjem adni a gyerekeknek...

Oda merjem adni a gyerekeknek a Kinder termékeket húsvétkor?

Figyelt kérdés
Már legalább 3 hete megvettem nekik a csokikat, köztük Kinder termékeket is. A visszahívott termékek közül csak a mini tojások voltak, azt biztos nem fogom. De van olyan is, amik nincsenek a listán, elvileg azok jók, de mégis bizonytalan vagyok ezek után. Szerintetek azokat oda merjem adni nekik nyugodt szívvel, vagy inkább ne kockázatassak?

2022. ápr. 9. 15:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

The products affected by the recall are Kinder Surprise, Kinder Mini Eggs, Kinder Surprise Egg 100g and Kinder Schoko-Bons.

A sima kinder suprise is erintett es a mai magyar listara felkerult a kinder adventi naptar is tegnapra. De egyetek.

2022. ápr. 10. 06:56
 32/48 anonim ***** válasza:
67%
Mivel mikrobiológus vagyok, pontosan tudom mivel jár a szalmonella fertőzés, mint ahogy mindenki más is, felesleges itt dramatizálni ezzel. De könyörgöm, olvasd már el ezeket a cikkeket érthetően, és ne másolgass ide forrás nélkül gagyi részleteket, mert más attól még nem szűk látókörű
2022. ápr. 10. 07:01
 33/48 anonim ***** válasza:
33%
Kisgyereknel 5 ev alatt,nagy esellyel korhazi befekves lesz,ha elkapja. En is tudom mivel jar a salmonella,egeszsegugyben dolgozom. Belga gyarbol szarmazo terméket biztos nem kockaztatnek meg ezek utan... Guardian cikke nagyon gagyi reszlet ugye. Nezz szet kulfoldi forrasokban is,sokkal tobb az erintett termek nagy esellyel. De majd utolag kiderul.
2022. ápr. 10. 07:06
 34/48 anonim ***** válasza:
80%
Nézz szét te, te nem vagy tisztában a témával kapcsolatban, terjeszted csak itt a fals infókat, mintha kötelező lenne. Nem, nem fog utólag kiderülni, hiába is biggyeszted oda minden kommented után ezt az önigazoló megjegyzést. Minden kindertojáson ott van, hol készült, ha ennyire félsz tőle, akkor nézd meg a tiéd onnan való-e és dobd ki
2022. ápr. 10. 07:11
 35/48 anonim ***** válasza:
81%
En nem vettem mèg meg,de husvetra kindert mar nem is fogok. Folyamatosan bovul a lista,mirol beszelsz😅. Ferrero jutalekot oszt neked vagy mi van? Nem kidobni kell,hanem visszavinni,mindenkiet visszaveszik,ezt sem tudod?
2022. ápr. 10. 07:14
 36/48 anonim ***** válasza:
61%

Igen, az ilyen buta és tájékozatlan emberek miatt félnek a cégek a visszahívástól, inkább sunnyogják el a problémát, mert az önjelölt okoskák az egész céget lejáratják, mert képtelenek a cikkeket értően elolvasni és felfogni azt. Ezt láthatjuk a te esetedben is, nulla háttérismerettel nekiugrottál a témának, de képtelen vagy felfogni az olvasottakat.

Nem bővül folyamatosan a lista, annyit változtattak rajta, hogy nem csak azokat a lejáratokat hívták vissza abból a néhány termékből, ami érintett, hanem mindet és azt sem azért, mert fertőzött lenne, ha bármi közöd is lenne az élelmiszeriparhoz, akkor ezzel tisztában lennél.

A csokit nem fogja neked minden bolt visszavenni blokk nélkül, nyugodtan kidobhatod, ne legyél ennyire már ennyire korlátolt

2022. ápr. 10. 07:29
 37/48 anonim ***** válasza:
78%

32

Ez még mindig nem az emlegetett klasszikus “kindertojás”

Örülnénk, ha 100g-os lenne… ez az itthon “maxiként” forgalmazott.

Szinté. élelmiszeriparban dolgozó voltam a gyerekek előtt és élemiszermérnökként végeztem.

Minőségbiztosításon is dolgoztam.

Innen az ( időnként idióta) reklamàciókat azt hiszem más szemmel fogom telinteni.

Eddig gondolkozó felnőtteknek, nem pánikoló, nem nem gondolkodó egyedeknek válaszolgattam.

Hihetetlen számomra, hogy nem tudnak egy terméket beazonosítani.

Ez csak egy kamu példa, de így megy???:

Ha azt mondom, hogy a Libero classic és libero touch nadrág pelenkát gyàrtó x üzemben üvegszilánkot találtak a a pelenkákban..

Visszahívják abban az időszakban gyàrtottat.

Akkor ugye a többinek és a más y üzemben gyártott libero touch bugyipelenkának nem lesz baja.. sőt a mas gyártasi számúnak sem sőt ha visszahívják a szintén x üzemben megfordult libero new bornt

Aztán azt mondják visszaveszik az összes classik, touch, newborn nadrágpelust ( mert bár nem mondják ki, de az emberek nem tudnak gondolkodni és feleslegesen pánikolnak, eztel akarják megnyugtatni őket)

Akkor a touch bugyinak sőt az up&go-nak sem lesz baja.

Nah helyettesîtsd be a ferrero termékeket a fenti szövegbe..

Esküszöm ezen most annyira kiakadtam, hogy magam sem értem.

Biztosan, mert az élelmiszer témában érintett vagyok a másik, gyàrtói oldalról.. de nem térek napirendre

Ugya a Nagyi lisztes visszahívást is olvastátok?

Hogy robbantsam a bombát😅😅

2022. ápr. 10. 07:49
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
Hulye vagy mar,visszaveszik blokk nelkul a visszahívott termekeket. Te barlangban eltel eddig? ne idegesitsel mar. Kamu troll vagy,tudod mikor dolgoztal te elelmiszeriparban. Istenem.🤦
2022. ápr. 10. 08:14
 39/48 anonim ***** válasza:
29%
Nagyi lisztben üvegszilánk van. Van 3 csomagom. Mas gyartasi szammal,egyelore marad,de at kell szitálni. Ennyi.
2022. ápr. 10. 08:16
 40/48 anonim ***** válasza:
41%

A Nébih szombati frissítése szerint a Ferrero felfüggeszti tevékenységét a belgiumi Arlonban és kiterjeszti az ebben a gyárban készült Kinder termékek visszahívását. Ezen kívül a Kinder adventi naptár (127g) is szennyezett lehet.

Nah meg hogy nem bovul a lista, valami nagy gaz lehet azzal a gyarral. A vegen minden vissza lesz vonva. :/

2022. ápr. 10. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!