Oda merjem adni a gyerekeknek a Kinder termékeket húsvétkor?
Figyelt kérdés
Már legalább 3 hete megvettem nekik a csokikat, köztük Kinder termékeket is. A visszahívott termékek közül csak a mini tojások voltak, azt biztos nem fogom. De van olyan is, amik nincsenek a listán, elvileg azok jók, de mégis bizonytalan vagyok ezek után. Szerintetek azokat oda merjem adni nekik nyugodt szívvel, vagy inkább ne kockázatassak?2022. ápr. 9. 15:19
2/48 anonim válasza:
Nekem abban a gyárban készült, fajtája szerint a listán szereplő tojásaim vannak, de a gyári szám vagy mi a vihar nem egyezik. De most, hogy bedobták, hogy az egész gyárat sóval hintenék be, inkább abban maradtunk, hogy visszavisszük a boltba.
3/48 anonim válasza:
Én nem adom oda, de szerencsére csak 2 nyuszit vettem.
4/48 anonim válasza:
Én lemaradtam erről. Valaki leírná mely termékeket hívták vissza és miért?
5/48 anonim válasza:
Szalmonella fertőzés miatt, én jobban nem néztem utána, mert még nem vettem semmit, egyszerűen kihagyom az összes Kinder tojást.
6/48 anonim válasza:
Én sem adom oda. Más se hiányzik húsvétra mint egy jó hányás-hasmenés.
7/48 anonim válasza:
Off: ha nincs blokkom akkor is vissza tudom vinni a boltba a termékeket? Van egy plüssös csomag és egy maxi kindertojás, már vagy egy hónapja megvettük ezért nincs meg a blokk és erre mindegyik a listán van :((
8/48 anonim válasza:
Mivel azokat teljesen más gyárban gyártják, így teljesen felesleges ezen parázni, tudatlanság a köbön.
9/48 anonim válasza:
Ami nincs a listán, nyugodtan add oda. Aki a nyulat nem adja oda, nyugodtan dobja ki a Milka nyulat is, az is ugyanakkora eséllyel szalmonellás, mint bármilyen Kinder termék, ami ezen a listán nem szerepel.
10/48 anonim válasza:
Én inkább kidobom azt a 2 nyulat, mint baj legyen, mert mondjuk bővül az a lista. Nem ér annyit az egész. A fiam régebben volt szalmonellás, nem szeretném újra átélni és nem az a 2 nyúl vág földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!