Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Oda merjem adni a gyerekeknek...

Oda merjem adni a gyerekeknek a Kinder termékeket húsvétkor?

Figyelt kérdés
Már legalább 3 hete megvettem nekik a csokikat, köztük Kinder termékeket is. A visszahívott termékek közül csak a mini tojások voltak, azt biztos nem fogom. De van olyan is, amik nincsenek a listán, elvileg azok jók, de mégis bizonytalan vagyok ezek után. Szerintetek azokat oda merjem adni nekik nyugodt szívvel, vagy inkább ne kockázatassak?

2022. ápr. 9. 15:19
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon szépen köszönöm a cikket!

😅 Basszus, hát nekünk nővérem, édesanyámék már 1 hete ide adták a gyerekeknek a csomagot. Természetesen javarészt kinder nyuszi, kicsi tojás ect. Minden napra beosztjuk nekik.. Eddig nem volt probléma. 😳

2022. ápr. 9. 16:25
 12/48 anonim ***** válasza:
52%

Én ma vettem

2 tojást( tudtam a problémáról)

Ami nincs a listàn odaadnám..emiatt is mertem megvenni

2022. ápr. 9. 16:31
 13/48 anonim ***** válasza:
65%

13 vagyok

Akinek nincs meg a blokk szb az a Ferrero Magyarországnak írjon.

Elvileg az érintett termékeket visszaveszik

2022. ápr. 9. 16:34
 14/48 anonim ***** válasza:
72%

Én kidobtam. Anyukám is. A gyerek is azt mondta,hogy nem eszi meg. 6 éves lány.

Helyette kapott gumicukrot. Valamint megkapta a kinderes papír kisházikót,amiben a csokik és a tojás volt. Azzal imád játszani.

Voltunk ma az Aldiban, vissza akartam adni,de nem vették vissza. Pedig valami 900Ft volt...na mindegy.

Én már 5x voltam vele hányás-hasmenés miatt kórházban. Nem akarok hatodszorra is! (Nem kaphatta meg a rota oltást,meg is lett az eredménye...)

2022. ápr. 9. 17:18
 15/48 anonim ***** válasza:
66%
14es vagyok. Csak hogy értsétek,a lányommal együtt vittük ma vissza. Én műszakban dolgozok,ma volt időm. Ezért kapott kárpótlást az amúgy meglepinek szánt csokik miatt.
2022. ápr. 9. 17:20
 16/48 anonim ***** válasza:
64%
Én nem vettem kinder terméket. De a sima kinder tojásból szeretnék venni, mert nem nagyon van más hasonló termék. Fogok is venni, ez már inkább hiszti, hogy semmilyen kindert nem esztek meg. Hány gyáruk lehet világszerte? Csak egy gyárban volt gond. Azt már nem árulják ami szalmonellás volt.
2022. ápr. 9. 17:31
 17/48 anonim válasza:
30%
Egyétek csak, nehogy kárba vésszen az az ezres...szánalmas fillérb*szás.
2022. ápr. 9. 17:41
 18/48 anonim ***** válasza:
87%
Mi is vettünk már hetekkel ezelőtt egy óriás tojást és egy plüssös csomagot. A szám alapján fertőzött. A kisfiam nem szereti a csokit, csak nyalogatja, nagyon ritkán harap belőle, viszont a kindertojásban a játékot és a plüssöket szereti, így nem viszem vissza, de nem is fogja megkapni a csokit. A játékot kivesszük belőle, a csokit kidobjuk. De kapott még mellé olyan nyuszit, aminek a hasában van tojás meg egy kis papírházikót, abban is van tojás, azok elvileg nem fertőzöttek, azokat eheti, ha akarja.
2022. ápr. 9. 18:17
 19/48 anonim ***** válasza:
23%

Mi gyakran veszünk kinder terméket, kinder cards, kinder shokobons, kindertojás, kinderjoy.. Mindet esszük folyamatosan, eddig nem volt bajunk. Ma is, tegnap is benyomtunk egy csomót.

Már csak pár szem shokobons meg kindercards van, nem fogjuk visszavinni, eddig nem volt gond.

2022. ápr. 9. 18:18
 20/48 anonim ***** válasza:
57%
Én nem adnám oda ,és vissza viném vagy kidobnam de gyereknek nem adnám oda .
2022. ápr. 9. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!