Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyha nem hagyom többet hogy...

Hogyha nem hagyom többet hogy teli tömjenek engem kajával, hanem csak annyit eszek amennyi nekem jól lesik, akkor lefogok tudni fogyni?

Figyelt kérdés
Ez majd okozni fog jó pár ordibálást nekem, mert szép szó nem hat.
2022. febr. 9. 07:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint én csak zöldséget és húst ennék. Nem ennék mást. Ennek ellenére minden nap ennem kell, pizzát, kenyeret, cukros üdítőket, meg minden lóf**zt. És már kezdenek kicsik lenni rám a ruháim. Nem férek bele a saját pólóimba, szűkek, pedig XL -es pólók.
2022. febr. 9. 07:25
 2/9 A kérdező kommentje:
De még így se fogja fel az akivel együtt lakom. Helyette mondja menjek el vérvételre, és pumpálja belém hogy én erre hajlamos vagyok. Legszívesebben megfojtanám...
2022. febr. 9. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem egyél, ennyi. A cukros üdítőt simán hanyagolhatod, már az is sokat jelent kalóriákat nézve.

Viszont a pizza, kenyér és a tészta lehet szükségmegoldás is, mert nem telik húsra és zöldségre. (Már persze ha házi pizzáról beszélünk, nem pedig rendelősről.)

2022. febr. 9. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Azt viszont nem értem, hogy ki töm? Eddig sem kellett volna megenned, meginnod!
2022. febr. 9. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmúltál 5 éves, akkor annyit eszel, amennyit akarsz belég "tömni" senki nem tud többet.

Annyit egyél, amennyi jól esik, az üditök helyett igyál vizet és kezd el mozogni is.

2022. febr. 9. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ordibálni kell, hanem egyszerüen nem enni-inni meg, amit nem akarsz
2022. febr. 9. 08:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Családtag, mondtam neki hogy 18 óra után nem akarok enni. Ki tudom szolgálni magam, ha éhes vagyok. Ennek ellenére 22 órakkor is hozza nekem a kaját, a kezembe nyomja hogy egyem. Idegesít.

Jó lehet nem ordibálni kell, mert csak jót akarhat... Gondolom én. De ha meg nem eszem akkor ott rohad meg a kaja, mert ő nem eszi meg. És azért az egyre dráguló élelmiszer árak mellett, nem nagyon szeretném ha tönkremenne

2022. febr. 9. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Felnőtt vagy? Hát akkor viselkedj is úgy.
2022. febr. 9. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Férfi vagy nő / fiú vagy lány? Hány cm és hány kg vagy jelenleg?
2022. febr. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!