Az arcunkról lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Valamilyen formában, vagy csak úgy, hogyha amúgy is fogyunk?2022. jan. 8. 15:00
2/9 anonim válasza:
Csak úgy.
Minden testresszel ez lesz, ne kerdezz ra külön
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs feleslegem, nem vagyok tokás, az arcomról magáról szerettem volna, hogy "kicsit beesettebb" legyen, amikor fogszabis voltam, akkor a harapásemelő és fogszabályzó miatt vékonyabb volt és jobban tetszett úgy, most, hogy egy ideje lekerült, sajnos nem maradt úgy, de jobban tetszett.
Köszönöm a válaszokat
2022. jan. 8. 15:19
5/9 anonim válasza:
Ha fogysz az egész testedből akkor fogsz az arcodból is fogyni másképp nem
Nincs helyi fogyás
6/9 anonim válasza:
Ha már az arcodon is látszik a fogyás, akkor kuvva nagy baj van.
Ne akarj onnan fogyni.
7/9 anonim válasza:
6-os
Hát pedig a legtöbb ember arca csak egy telihold, nincs semmi karaktere. Minden arckifejezésük ugyanaz, minden fényképen ugyanúgy néznek ki. Ha esznek, nevetnek, beszélnek, csak a száj mozog, más semmi.
9/9 A kérdező kommentje:
Ja, január 8 óta fogyókúrázok, úgy, hogy amúgy vékony alkat vagyok, hogy vékonyabb legyen az arcom? Vagy hogy képzelted?
2022. jan. 26. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!