Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olaj többszöri hevítése...

Olaj többszöri hevítése valóban rákkeltő?

Figyelt kérdés

Olajsütőt használunk nagyon régóta, ahol újból felhasználjuk az olajat, mert drága lenne kidobni minden alkalommal.

Mennyire egészségtelen ez?



2021. szept. 26. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem kell minden alkalommal cserélni, viszont le kell szűrni, mert ami benne marad morzsa meg kis darabok, az elkezd majd szenesedni.

Amúgy az olajsütő nem hevíti túl az olajat, sokkal többször használható, mintha tűzhelyen csinálnád.

2021. szept. 26. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szűrd le, ha sok az üledék benne, de nem fog elszenesedni benne olyan hamar.
2021. okt. 1. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezen a világon már minden rákkeltő... Szerintem semmi bajod nem lesz, tűzhelyen sütünk évtizedek óta a családdal, és nem cseréljük minden sütésnél az olajat. Személy szerint én akkor cserélem le, amikor már habzik, olyan 3-4 sütést kibír közepes lángon. Jelentem még nincs a családban olyan aki rákos megbetegedéssel szenvedne!
2021. okt. 22. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!