A szénné sütött kenyér éppúgy rákkeltő, mint a dohányzás?
Amikor a szendvics- vagy a grillsütőben szénné sül a csücske. Persze azt lekaparom, mert biztos nem is egészséges (nem gőzmozdony vagyok:-D), és keserű is, de mennyire megbarnult kenyérszélt szabad megenni?
Vagy más, ha lenyeljük a szenet, mintha tüdőre szívjuk?
(Van, aki ezért nem eszi meg a kenyér héját sem. Azt viszont már furcsának tartom. Egyébként az is a szenesedéstől barna?)
Hát ezt így nem lehet összehasonlítani...
Eleve... minden nap megeszel húsz deka égett kenyeret és ezt hasonlítod össze egy láncdohányossal, vagy milyen mennyiségekről van szó...???
De még pontos adatok birtokában sem lehet összehasonlítani.
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy egyszer a szombathelyi sétálon nagyon megéheztem és beültem egy nagyon modern pizzázós étterembe. Hát az ára is eléggé sok volt, a feltét meg kevés, de a problémám nem is ezzel volt, hanem azzal, hogy az alja tele volt hatalmas fekete pöttyökkel meg a széle is.
Én leginkább a pizza szélét szeretem, noha sokan kidobják, de én szeretem azt a ropogós részt. Hát ezt nem akartam megenni, mert ott 80%-ban fekete volt. Reklamálni akartam, hogy hozzanak egy másikat, de akkor a párom leállított, hogy neee, mert hogy ezt itt így szokták nézzek csak körbe, mindenkinek ilyen "égetett" a pizzája. Hát engem nem hatott meg, hogy zakóba és csokor nyakkendőbe szolgáltak ki és mellette káros égetett pizzát adtak és így csak a tetejét ettem meg, mert az alját és a szélét így nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!