Ti kerülitek a rákkeltő élelmiszereket? Mit esztek?
Ez a modern világ.
Igaz nem rák (eddig szerencsére),de reflux beteg vagyok.
Nagyon sokat küzköddtem a savammal,másfél éve elhagytam az összes felvágottat és kenyeret,kenyérfélét is alig eszem.
Nem tudom ,hogy hogyan jött ez ,hogy egyik nap még ettem ezeket a “lomokat” másik nap nem,de azóta teljesen eltünt a panaszom.Jobban is alszom mert nem kelek fel mindig ,hogy a torkomat marja a sav és köhögnöm sem kell.
Ezért is gondolom,hogy műanyagokat gyártanak emberi fogyasztásra
Az ipari élelmiszarokban (nem elírás) van minden, aminek nem kéne ott lennie: fűrészpor, egérkaka, használt zsepi (egyszer találtam egy zsemlében... gratula a pékeknek).
Házi kaja lenne a megoldás, de ilyet nem lehet mindenből. amiből csak lehet, oylat evszek + igyekszem inkább lassabban enni (jól megrágni az ételt). Habszolva csak hízok meg többet is eszek amúgy mint kéne. És persze boldognak lenni, mert akkor nincs olyan izé... cukoréhségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!