Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 168cm vagyok kb 67 kilóval! A...

168cm vagyok kb 67 kilóval! A nyár végére, sulikezdésig legalább 5 kilót szeretnék fogyni. Milyen tippeket tudtok adni?

Figyelt kérdés

(Szerintetek mennyire rossz ez a súly a magasságomhoz képest?)

Koplalni nem szeretnék, meg nyilván nem is egészséges. Anyukám nem fogja megváltoztatni a főzési szokásait csak az én kedvemért, úgyhogy olyan tippek kellenének, amiket könnyen meg tudok csinálni én is. Mozgás nagyon fontos, azt tudom. Nyáron hetente el fogunk menni egyik barátnőmmel futni.

Szerintetek sikerül lefogynom 60kg-ra nyár végére? Szeptembertől kezdenmé a nyolcsdikat.

2021. jún. 10. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
2021. jún. 10. 19:59
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Testzsírszázalékod mennyi?
2021. jún. 10. 20:00
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
A heti 1 futás az kevés, más mozgást is csinálhatnál. Egyél kisebb adagokat, ha eddig üdítőket/gyümölcslevet ittál térj át a vízre, ne nassolj, ha rágcsálni akarsz valamit az legyen alma, répa, karalábé, uborka. Ha eddig 2 szelet kenyeret ettél reggelire/vacsorára legyen 1, egyél mellé paradicsomot/paprikát/uborkát/retket, hogy jóllakj.
2021. jún. 10. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Amikor covidos voltam, pont 5 kilót fogytam. Nem koplaltam, csak nem kivántam semmit.. 🙂
2021. jún. 10. 20:19
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a testzsírszázalékom nem tudom, mennyi:/

Eddig is inkább vizet ittam, a heti egy futás mellett pedig persze lesz más mozgás is. A kisebb adagokra odafigyelek! :)

2021. jún. 10. 20:34
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Kaloriadeficit az egész titka a fogyásban.

Mellette sportolj is :)

2021. jún. 10. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
7%

“Szerintetek mennyire rossz ez a súly a magasságomhoz képest?”

Hát nem is tudom, én is kb ugyanennyi cm vagyok (169), és 54 kg-ra felhíztam 52-ről. Engem már ez is zavar. Szerintem te enyhén túlsúlyos vagy.

2021. jún. 11. 02:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Én 170cm és 69 kg vagyok

Ezt a kérdést én is írhattam volna, az én anyám se változtatná meg a szokásait. Pedig rá is ráférne meg az egész családra az egészsegés táplálkozás

2021. jún. 11. 09:54
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
Egyébként bírom az ilyen kérdéseket, hogy mindig azok vannak lepontozva akik vékonyak és megmondják a kérdezőnek, hogy el van hízva.😃 És nem, nem írtam a #7-est de teljesen igaza van. Tényleg túlsúlyos a kérdező sajnos. Amiért lepontoztok engem is attól még ez az igazság, ami tudom, fáj.
2021. jún. 11. 12:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Na azért annyira nem vagyok túlsúlyos, erős a csontozatom, csak a hasamon van felesleg
2021. jún. 11. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!