168cm vagyok kb 67 kilóval! A nyár végére, sulikezdésig legalább 5 kilót szeretnék fogyni. Milyen tippeket tudtok adni?
(Szerintetek mennyire rossz ez a súly a magasságomhoz képest?)
Koplalni nem szeretnék, meg nyilván nem is egészséges. Anyukám nem fogja megváltoztatni a főzési szokásait csak az én kedvemért, úgyhogy olyan tippek kellenének, amiket könnyen meg tudok csinálni én is. Mozgás nagyon fontos, azt tudom. Nyáron hetente el fogunk menni egyik barátnőmmel futni.
Szerintetek sikerül lefogynom 60kg-ra nyár végére? Szeptembertől kezdenmé a nyolcsdikat.
Köszi a válaszokat, a testzsírszázalékom nem tudom, mennyi:/
Eddig is inkább vizet ittam, a heti egy futás mellett pedig persze lesz más mozgás is. A kisebb adagokra odafigyelek! :)
Kaloriadeficit az egész titka a fogyásban.
Mellette sportolj is :)
“Szerintetek mennyire rossz ez a súly a magasságomhoz képest?”
Hát nem is tudom, én is kb ugyanennyi cm vagyok (169), és 54 kg-ra felhíztam 52-ről. Engem már ez is zavar. Szerintem te enyhén túlsúlyos vagy.
Én 170cm és 69 kg vagyok
Ezt a kérdést én is írhattam volna, az én anyám se változtatná meg a szokásait. Pedig rá is ráférne meg az egész családra az egészsegés táplálkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!