Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sulikezdésik hány kilót tudok...

Sulikezdésik hány kilót tudok fogyni ha koplalok?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyat, hogy koplalni nem jó stb. köszönöm, tudom!

Lány vagyok, 163cm és 63 kiló🤢

2020. aug. 14. 08:48
1 2
 1/11 Lachesys ***** válasza:
93%

Lefogyhatsz pár kiló vizet és izmot, hajrá. Aztán visszaszeded zsírban és leszel plottyedt 70 kg. Gondolom nehéz lett volna a járvány hónapjai alatt gondolni a jövőre és normálisan enni, edzeni, sokkal könnyebb suli kezdés előtt két héttel rákérdezni hogyan fogyhatsz le két hét alatt 15 kilót.

Grat:)

2020. aug. 14. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Márpedig koplalni bizony nem jó.

1200 kalória alá semmiképp se menj. Később ez csúnyán vissza fog csapni. Állandó éhség, fáradtság és levertség, hormonháztartás felborulása, IR kialakulása, nagy mennyiségű izomvesztés, falásrohamok, hirtelen hízás, bulimia, anorexia stb kialakulása. Nem hangzik túl szépen, ugye? És ez csak a jéghegy csúcsa.

Komolyan ne koplalj. Próbálj egészségesen és kevesebbet enni + sportolással tudod segíteni a fogyásodat. Így a suliig le tudsz adni 2-3 kilót, de annak nagy része víz lesz.

2020. aug. 14. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Ne parázz ezen, sulikezdésig jó, ha 2-3 kiló lemegy, de az nem lesz még látványos. Viszont ma kezdd el, mozogj többet, egyél valamivel kevesebbet, de ne koplalj. Figyelj oda, hogy mit és mikor eszel, került a cukros ételeket, kenyérféléket, aztán suliév végére olyan jó nő leszel, hogy csak na! Szerintem most is az vagy, csak egy kicsi plusszal, ami nem a világ vége.
2020. aug. 14. 09:01
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
2 kiló vizet, és 1 kiló izmot. Imádom, amikor valaki hónapokig punnyad és zabál, aztán 3 nap alatt akar csúcsformába kerülni, úgy, hogy nem eszik semmit.
2020. aug. 14. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsátok, biztos para lehet az iskolakezdés közeledte. Egyébként az sem biztos még, hogy elindul a tanév rendesen. Vagy igen? Minden esetre egy hónap múlva kb bejelentik úgyis az újabb korlátozásokat, azért a 2 hétért, amíg suliba jársz, kár görcsölni.

Nem tudom, hány éves vagy, de gondolom tizenéves, ilyenkor még könnyebb lefogyni. Nekem volt olyan csaj osztálytársam, aki általános iskolában végig dagi volt, de úgy rendesen (nem úgy, mint te), aztán középiskolára összeszedte magát, 1-2 év alatt olyan vékony, jó csaj lett belőle, hogy rá sem lehetett ismerni.

2020. aug. 14. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Én is tizenéves vagyok. Májusban nagyon untam már az ücsörgést otthon, ezért kitaláltam, hogy elkezdem leadni a súlyfeleslegemet (175cm/96kg). Nagyon jól haladok, most 78 kiló vagyok. Nem koplalok, csak szimplán egészségesebben eszek, gyakran eljárok sétálni, szobabiciklizek. Eddig is próbáltam már fogyni, de mindig feladtam, mert nem láttam 1 hét után eredményt. De aztán utánaolvastam a témának, és már tudom, hogy nem jó, ha 1-2 hét alatt látványos eredményt várok, mert úgyis csalódni fogok. Ezért ezt inkább életmódváltásként fogom fel, a célsúlyom elérése (65kg) után is szeretnék majd egészségesen élni. Ne parázz a sulikezdés miatt! Az új tanévbe mindenkinek vissza kell rázódnia, újra találkoznak egymással a barátok stb. Szóval sok dolog történik, szerintem senkinek nem fog feltűnni, hogy felszaladt rád pár kiló. De ha fogyni szeretnél, hajrá, kitartás! :)
2020. aug. 14. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha a dupláját akarod visszaszedni, emellé még hiány betegséget is összeszedni, akkor koplalj nyugodtan.
2020. aug. 14. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Koplalni nem jó.
2020. aug. 14. 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Leadsz 3 kiló vizet kb és amint elkezdesz enni duplája visszajön.. De persze úgy is mindegy mit írunk, nekem is pofázhattak addig amíg össze nem estem :D Csináld csak, majd rájössz.
2020. aug. 14. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Tipikus félelem attól, hogy ki mit gondol rólad.

Tipikus megfelelési kényszer.

Tipikus rossz döntés a kétségbeesés miatt.

Tipikusan fogsz összeesni az első tesi óra felénél.

Tipikus nyaklevest adnék a szüleid helyében.

Tipikusan éretlen gondolkodás..

Olyan tipikus vagy...

2020. aug. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!