Sulikezdésig mennyit és hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Szóval.
A sulikezdésig legalább 5-6 kg-t szeretnék fogyni de ha lehet többet is!
Viszont az étrendemen egészségügyi okok miatt nem tudok változtni! ( erről nem kérek semmilyen kommentet)
Hogy a tudnék ennyit fogyni?
Előre is Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 14. 11:29
1/29 anonim válasza:
2 hét alatt esélytelen. Nyár elején kellett volna elkezdeni és mozogni-tornázni minél többet,
2/29 anonim válasza:
Sehogy!
És egyébként sem sulikezdésre kéne.
Ha nem tudsz az étrenden változtatni, akkor nagyon sokat kéne mozogni.
3/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
És esetleg valami.ötlet hogy milyen formában mozgjak?
2018. aug. 14. 11:42
4/29 anonim válasza:
Kalóriahiányos állapotot kell előidézned. Ha az étrended adott, akkor több kalóriát kell égetned. Ezt sok mozgással tudod megvalósítani. Ha egészségesen akarsz fogyni, iskolakezdésig 1-1,5 kilót tudsz leadni.
5/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. aug. 14. 12:11
6/29 Andizsuzsi válasza:
Kizártnak tartom, hogy bármilyen eü okból ne lehetne bevitt kalóriát csökkenteni. (Kivéve, ha anorexiából gyógyulsz, akkor viszont nem kellene fogynod.)
7/29 anonim válasza:
Egy 2 kiló belefér.
Amúgy én az ellipszis trénert ajánlom, bitang jó.
8/29 anonim válasza:
anyit kérdezhetek, hogy milyen étrendet kell tartanod??
sok kardió edzés
9/29 anonim válasza:
Szerintem a futás a leghatékonyabb és ingyen is van. Igaz az elején nehéz, de ha nem adod fel akkor szép sikereket lehet elérni. Gondolok itt arra hogy 1. nap 5 percig se bírsz kocogni de ha minden nap kijársz láthatóan lehet fejlődni
10/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mint írtam az étrendemről nem szeretnék beszélni!
2018. aug. 14. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!