Sulikezdésig mennyit és hogyan tudnék fogyni?
Szóval.
A sulikezdésig legalább 5-6 kg-t szeretnék fogyni de ha lehet többet is!
Viszont az étrendemen egészségügyi okok miatt nem tudok változtni! ( erről nem kérek semmilyen kommentet)
Hogy a tudnék ennyit fogyni?
Előre is Köszönöm a válaszokat!
Ên is cukorbeteg vagyok csak nekem mindig alacsony.. 😕 eléggé unalmas,hogy sokszor valami édeset kénytelen vagyok bedobni,még akkor is mikor nem akarok,hogy valahova el tudjak jutni.
A cukorbetegségre vannak alternatív terápiák is,próbáld ki azokat,pl akupunktura,vegyel vitaminkeszitmenyt(pl egy hires gyogyszereszorvosnak nagyon jo keszitmenyei vannak) es egyel D vitamint,mert az sokat segit a betegseg lekuzdeseben.
A fogyast illetoen probalj meg tobb zoldseget,gyumolcsot enni amennyit ehetsz penztarcatol es vercukorszinttol fuggoen,illetve rostosat pl zabot,rozsot
Ezek mind jot tesznek veled.
Es amint az elozok jol irtak a futas jo,vagy az uszas ha tudsz uszni. :)
Szia
Hát nem tudom a szüleid engednék-e, de azért leírom.
Van egy zsírégető tea, amit nagyon sokat dicsérnek. Flat tummy tea a neve. Ez nagyon sokaknak bevált. Mondjuk nem tudom, hogy mennyi lenne a szállítási költség Magyarországra de a nagyobb kiszerelés olyan 15000 Ft kb és asszem 6 hét. Persze van olcsóbban is de az ilyen 1-2-3-4 hétes programjuk, amolyan kipróbálásra.
Ha érdekel itt a weboldal: [link]
És ajánlom, hogy nézz meg 1-2 youtube videót, mert ott többet tudnak róla mondani (íz, napi hányszor, hatás stb).
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy kipróbálom a teát.
Mozogni / futni/ tornázni fogok mindenképpen
21 vagyok.Szivesen.
Probald a vitaminokat felturbozni. :)
Ha tudok segiteni meg irj nyugodtan privit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!