Sulikezdésik hány kilót tudok fogyni ha koplalok?
Nem kérek olyat, hogy koplalni nem jó stb. köszönöm, tudom!
Lány vagyok, 163cm és 63 kiló🤢
Nem kérsz olyat, hogy koplalni nem jó... De akkor sem jó és semmi értelme. Egy életen át NEM lehet úgy élni , hogy éhezteted magad, bezabálsz, feladod és visszaszeded a dupláját. Nekem ilyen fogyókúrákkal és jojóeffektusokkal lett 40 kg feleslegből 110 kg felesleg évek alatt. Szerencsére a felét már ledolgoztam mert nagy nehezen megértettem, hogy másképp nem lehet tartós eredmênyt elérni csak ésszerű életmódváltással amit tényleg életem végéig folytatok. Nekem ebben ment tönkre az egêszségem, az anyagcserém, és majdnem az életem is ráment, mert hallgattam a hülyékre akik azt mondták egyek minél kevesebbet, annál jobb, csak úgy lehet lefogyni. Ökörség!.
Ha jót akarsz magadnak, véglegesen változtass az étkezési szokásaidon, minőségileg javítsd fel az étrended és mozogj rendszeresen.
Semmi értelme 6-8 kilót lefogynod éhezve majd a dupláját visszahízni. Mert ez fog történni ha éhezel. Sokáig nem lehet úgy élni... De ha továbbra is ez a terved, csak hajrá. Majd tanulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!