Hogyan hízzak vissza?
Figyelt kérdés
Eleve nem voltam kövér. Sőt kicsit sovány is voltam. De sajnos sikerült lefogynom még néhány kilót.
Már eljutott oda, hogy ugyanolyan nehéz vagyok, mint akkor, de sajnos most kilátszanak a bordáim, és ez nem olyan jó. :/
Hogyan hízzak meg? Mármint nem szeretnék hájas lenni, de nem szeretném, hogy ilyen soványnak tűnjenek. Mit csináljak?
2021. ápr. 19. 14:25
1/2 anonim válasza:
Egyél, és ha van energiád, mozogj, pl erősíts.
2/2 anonim válasza:
Egyél (sok fehérje, zöldség, gyümi, komplex szénhidrátok...) és végezz erősítő edzéseket. Az elején figyeld a mérleget, hogy a hízás legfeljebb heti 0,5 kg legyen. Ha ennél több, akkor az étkezés terén vissza kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!