Hogyan hízzak? Hogyan nyerjem vissza az étvágyam?
Figyelt kérdés
Sajnos ágynak döntött egy erős megfázás, eléggé lefogytam. Azóta nem nagyon van étvágyam, mondhatni kényszerből eszek.
Hogyan tágítsam ki a gyomrom... Úgy érzem, kisebb adagok után is túl hamar jól lakok.
A napolban akarok Béres cseppet beszerezni, emellett B-vitamin komplexet szedek.
Sajnos nehezen hízok...165cm/50kg, 25 éves
Látszódnak a csípő csontjaim :(((
2020. márc. 2. 14:49
1/4 anonim válasza:
Mivel én nem vagyok orvos, ezért javaslom hogy menj el hozzá! Ő fogja tudni mit kell tenned, nem az internet emberei.
2/4 A kérdező kommentje:
Jártam már orvosnál, vérvételen is voltam emiatt, de semmilyen eltérés nem volt. Annyot mondtak, hogy egyek többet. Hát kösz
2020. márc. 2. 19:50
3/4 anonim válasza:
A Béres-csepp és a vitamin hasznos. Ihatnál még gyógyteákat is, pl. cickafark, kakukkfű, citromfű, gyömbér, ezek is javíthatják az étvágyat és segítik az emésztést.
4/4 A kérdező kommentje:
Pont ma szereztem be cickafark teát, köszönöm!
2020. márc. 3. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!