Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek hogy ne hízzak...

Mit tegyek hogy ne hízzak vissza ?

Figyelt kérdés
Hónapok óta evés zavarban szenvedek,szeretnék kigyógyulni belőle és egészségesen élni de fogalmam sincs hogy hogyan kezdjek neki, plusz egy kicsit a vissza hízástól is tartok. Esetleg valaki tud ajánlani egy olyan étkezési módszert amitől meg tudom tartani a súlyomat ? Heti 4-er edzek szóval a mozgással nem lenne gond, egyedül csak az étkezést kéne helyre hozni mert eddig egy nap csak kétszer étkeztem.
2020. nov. 7. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Fokozatosan emeld a kaloriakat. Ki kene szamolni, hogy mennyi kaloriara van szukseged alapbol, erre neten is vannak oldalak, ugyhogy ezt konnyu megcsinalni, es az legyen a celod. Peldaul teszem azt, edzes mellett napi 2000 kaloriat kene enned, de te jelenleg most csak 1000 kaloriat eszel, akkor kb heti szinten emeld fokozatosan az adagod, amig el nem ered a celod. Lehet, hogy fogsz egy picit hizni, ne ijedj meg, ez termeszetes, de be fog majd allni a dolog, tenyleg. 1600 kaloria alatt egyebkent se kene enned szerintem, en ulo munka plusz heti 4 sport mellett 1600 kaloriaval fogyok.
2020. nov. 7. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetbe vagyok, ha gondolod írj.
2020. nov. 7. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!