Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Menzás menü lehet problémas?

Menzás menü lehet problémas?

Figyelt kérdés

Borsófőzelék + krumpli husival és meggyszósszal. Megettem most estefele és feszít kissé a hasam most.

(N/27)

tegnapelőtt 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem a menzás kajával van baj, hanem hogy összeetted a borsófőzeléket a meggyszósszal.

Mondjuk egyéni érzékenységtől is függ, nekem ettől se lenne bajom, de tény, hogy ez így nem illik össze.

A hús, (nem husi) ilyen esetben általában valami natúr dolog szokott lenni, pl. főtt hús, a krumpli is sima főtt krumpli lehet. Ezeket biztos kizárhatjuk.

De a borsófőzelék a meggyszósszal, hát nem is értem, hogy jut ilyen az eszedbe.

Biztos vagyok benne, hogy a menzán úgy állították össze a kínálatot, hogy lehetett volna egy hozzá illő levest választani, pl. valami húsleves, vagy egyszerű, nem tejfölös zöldségleves, gombaleves, májgaluskaleves, stb stb...

Vagy ha borsófőzeléket akartál enni, ahhoz is lehetett volna hozzáillőbbet választani, mint egy meggymártásos étel.

tegnap 07:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Menzán mindennap frissen főzik az ebédet úgyhogy nem valószínű hogy ettől van .

Lehet az összeállítással volt gond tényleg.

tegnap 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Puffaszt a borsó.

De aki a húst husinak írja még, az valószínűleg még ennek tudásához is kicsi.

tegnap 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Husi,szusi,krumplicska.

tuti buli a suli.

Ja ja ja.

tegnap 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

Nem krumpli, hanem burgonya :P

---

Tegnap este, a kérdés kiírásakor (23:36) enni akármit is diszkomfort érzetet okozna.

tegnap 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5

Hát van amikor este 23:30 tájban érek haza a munkából.És olyankor bizony eszem valamit.Mert éhesen nem tudok rendesen aludni....

tegnap 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha nem ennél össze mindent, nem lennél rosszul. Nem kötekedésből.
tegnap 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!