Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl sok köretet ettem súlytart...

Túl sok köretet ettem súlytartás során. Mit csináljak? 183cm 65kg

Figyelt kérdés
reggel edzettem 26 percet (hiit) kettlebell edzés volt. Délbe gombapaprikás volt (joghurtal és nem tejföllel) 2 szelet kisebb karajjal. Itt az a gond hogy megettem hozzá egy mély tál couscoust. Nem tudom hogy sok volt-e de annak tünt kb 300g-nak tűnt főve. Lehet hogy a couscous csak felszívta a szaftot és ezért tűnt soknak? most még elmegyek biciklizni egy jó 30 percet.

2021. márc. 7. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Tekintve, hogy kórosan sovány vagy?
2021. márc. 7. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
De rossz lehet így élni, hogy nap mint nap, minden egyes evéskor ilyeneken agyalsz. Egyél egészségesen, élj egészségesen, mozogjál, és akkor minden jó lesz. Nem kell ezt ilyen betegesen számolgatni. A mentális egészség is fontos.
2021. márc. 7. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Keress egy jó pszichológust.
2021. márc. 7. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne éheztesd magad.

Egy étkezéstől még nem hízik el senki, ahogy egy nap koplalástól se legyel vékonyabb.

Finom volt? Akkor egészségedre.

2021. márc. 7. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Úhhhhh a héten már másodjára.El ne hízz😁
2021. márc. 7. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Az anorexiáddal mikor tervezel szakemberhez menni??? Már piszok unalmas vagy.

Én a recovery alatt nem nyávogok ennyit - pedig gyakorlatilag non-stop fáj a gyomrom, puffadok, ami természetes velejárója -, mint te itt.

2021. márc. 7. 14:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem kötelező válaszolni és elolvasni se te buta boomer! Valszeg 50 éves vagy és egész nap gyakorikérdéses kérdésekre válaszolsz! :DD
2021. márc. 7. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: ezt az előző hat válaszolónak összesen válaszoltad, gondolom. Mi történt azóta? Mennyit híztál? Vagy sikerült kihányni?
2021. márc. 8. 08:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen sikerült :) köszi
2021. márc. 8. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pl nem 50 éves vagyok, hanem 32, egy ED-recovery közepén... amire neked is rhadt nagy szükséged lesz, amikor észhez térsz.

Itt ugyanis csak két választásod lesz majd: vagy eszel, vagy beledöglesz előbb-utóbb - nincs középút.

Nekem potom 10 évem ment rá erre a szrságra az életemből (és k..vaszr a felépülés, minden nap küzdelem mentálisan és fizikailag is), úgyhogy fogd be és ne érezd magad felsőbbrendűnek, mert fingod nincs semmiről.

2021. márc. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!