Ha pl. egy valakinek napi 2000 kalória kell a súlytartáshoz, de rendszertelenül eszik egyik nap 3-4000 kalória, utána mondjuk csak 1000 vagy 1500 s ezt így csinálja akkor hogy lesz?
Bámulatosak ezek a kérdések...
Mit nem lehet azon érteni, hogy kalória az energiamennyiség. Ha többet eszel mint amennyit elégetsz akkor hízol, ha kevesebbet akkor fogysz.
#1, “csodálatos” oktatási rendszerünk további leamortizálásának eredménye.
Több, mint 20 éve jártam tanárira, de már akkoriban se akart senki tényleg tanár lenni a csoportból, csak máshová nem vettek fel minket...azért gondolom, egy páran a pályán maradtak.
+ a motiválatlan, alulfizetett, nem megbecsült tanárokhoz jönnek az egyre szarabb, kritikán aluki tankönyvek, a pocsékabbnál pocsékabb tantervek és hogy a facebook neveli a kölyköket.
Aztán az az eredmény, hogy fæszságokat kérdeznek, mert a Google használata sem megy, mivel ahhoz tudni kellene jól kérdezni.
“De én azt értem. De napi szinten változik egyik nap rengeteg (tehát hizna) másnap nagyon kicsi (tehát fogyna ) s ezt így csinálja végül se nem hízik se nem fogy ?”
Nem érted, amúgy meg ismerkedj meg az átlag fogalmával!
"De én azt értem. De napi szinten változik egyik nap rengeteg (tehát hizna) másnap nagyon kicsi (tehát fogyna ) s ezt így csinálja végül se nem hízik se nem fogy ? 😂"
A smiley csak kidomborítja az ostobaságodat a kérdésed után.
Ha hiszünk a kalóriaelméletben, akkor a heti átlagot érdemes nézni, így kiderül, hogy jó lesz-e súlytartáshoz.
Egyébként pedig sok más tényezőn is múlik. Nem mindegy, milyen makrók, milyen ételek, milyen egyéni adottságok, mennyi mozgás, milyen életmód.
“Haha el se merem mondani, hogy biológia-kémia osztályba járok 😂😂”
És mit csinálsz a tanórák helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!