Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Inzulinrezisztencia diétát ha...

Inzulinrezisztencia diétát ha nem tudom betartani mi lehet a következménye? Részletek lent

Figyelt kérdés

Gyógyszert nem írtak fel csak “diétázzon”. Mielőtt a torkomnak ugranának sokan, szüleimmel élek ők tartanak el javarészt, nem válogathatok a kajában. Nah meg vidéken egy 500 fős faluban lakunk, nem is kapni extra alapanyagokat.

Hogy végképp ne legyen rossz annyit csináltam az eddig adagokat csökkentettem először egyharmaddal, most pedig már a felével tehát fele annyit eszem. Ez is segíthet ?

Van rajtam plusz de nem vészesen sok , nem kimondottan emiatt csökkentettem hanem , hogy ha már a speckó dolgokat nemtudom, legalább tegyek valamit.

2021. jan. 30. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát, elég szomorú, hogy anyukád ennyire leszrja, hogy neked diétáznod KELL.

Mi lenne, ha gluténérzékeny lennél, ami azt jelenti, hogy nulla! glutént ehetsz, vagy szó szerint elölöd a beledet. Akkor is tenne rá nagy ívben?

21 vagy, menj diákmunkára és vegyél magadnak kaját, ha a szüleid erre nem képesek.

2021. febr. 5. 20:28
 12/12 A kérdező kommentje:

11 Anyum azt az elvet vallja először mindent fizessünk be ami kötelező (csekkek stb) és csak utána gondoljunk a hasunkra. De mire a minimálbért kereső apum és a közmunkás anyum ezeket kifizetik nem épp marad pénz luxus kajákra.

Diákmunka itt nem sok van, 50km-re van megyeszékhely addig csak falvak szinte. Felvettek egyik éven ott a Tesco-ba aztán beraktak olyan műszakba amelyikhez nekem már nem volt busz hazafelé. Sajnos nem a vidékieknek van ez se kitalàlva. Nyáron voltam gyümölcsöt szedni arra most is megyek ha lesz lehetőség de az még nem mostanság lesz.

2021. febr. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!