Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mekkora baj ha enyhe inzulinre...

Mekkora baj ha enyhe inzulinrezisztensként megettem 17 gramm csokit?

Figyelt kérdés
Mogyorós-karamellást. Nem bírtam ki. Eddig szépen tartottam a diétát, zorognek a csontjaim. Hetek óta szó szerint no cukor, no fehérliszt. Szabályosan ki voltam éhezve az edessegre, úgy hogy nem is szeretem...
2020. nov. 25. 15:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Az egészség kategóriába szerettem volna...
2020. nov. 25. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán ehetsz édességet, csak nem cukrosat. Van csoki is, ami cukormentes és finom is. Semmi bajod nem lesz ennyitől, de ne éheztesd ki magad.
2020. nov. 25. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszeri alkalom volt, ne törd magad miatta. Holnap majd figyelsz.

Nagyon sok finom cukormentes csokit lehet venni egyébként, - főleg amelyik maltitollal van édesítve. Az abszolút visszahozza a “sima” csoki élményét, és nincs az a kesernyés mellékíze, mint a steviásoknak.

Én is IR-és vagyok. Szökőévente egyszer fogyasztok szacharózos csokit. Tegnap megpróbáltam egy kis kockát, és utána órákon keresztül borzasztó, savas ízt éreztem a szájüregemben, annyira idegenkedett tőle a testem. Mintha az agyam egy másik pontjára hatna.

2020. dec. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!