Ugye mindenki ismeri a terhesség vége felé jelentkező mindent felfalnék érzést?! Na most óriási probléma, hogy megettem 2 db update keto kakaós csigát?
Első, bele igen a reggeli 20ch-ba bőven, mert egy csiga 4,9 ch.
“Kedves” kettes inkább dugulj el :) kössz!
Nem ismerem az érzést, egyik terhességem alatt se jelentkezett. A gdm-el súlytottnál sem.
De ez a keto csiga maltodextrines, azaz egyáltalán nem illeszthető be a gdm diétába. Jobban figyelj! Már ha érdekel.
A helyedben mérnék 30 percre, 60 percre. Mondjuk már múlt idő, mert régebben írtad ki a kérdést.
Még jó, hogy nem a terhességi cukorbetegség fb csoportban tetted fel a kérdést, mert ott, már szétszedtek volna.
Nagyon hasznos csoport, de olyan vérmes és olyan stílusú nők vannak benne, hogy néha bennem is megáll az ütő, egy-egy válaszon.
Én, ott pl. már nem is merek kérdezni.
Szerintem, most egy botlással, nem okozhattál bajt, de a maradék időben, figyelj rá jobban!
Boldog babavárást és jó egészséget mindkettőtöknek!😉
4-es válaszoló a 60’ 5,9 lett így azért megnyugodtam. Tudom sajnos utána olvasgattam itt a neten, hogy nem illik a diétába, de úgy voltam vele, hogy inkább ez, mint a sima búzalisztes :(
5-ös Egyrészt nem a válaszodra irányult a kérdés. Másrészt miért kell ilyen véleményt alkotnia ismeretlenül?! Én sem bantottam senkit a kérdésemmel tudtommal.
6-os válaszoló, köszönöm szépen a választ, nagyon kedves vagy!😊Neked is boldog babavárást! dettó ezen a véleményen vagyok sajnos :( nekem az a csoport egy kicsit már sok. A férjem is kivan tőle teljesen. Félek bármit írni, mert folyton csak a hibákat keresik. És mindenkinek a dietat javasolják. De pl a kórházban a szobatársam tartotta a dietat, és nem növekedett neki a baba, úgy állította le róla a doki :( úgyhogy nem minden esetben jó ez.
7-es Válaszoló neked is köszönöm szépen a választ! Igazából a 33. Héten javultak jelentősen az értékek, sajnos nekem nincs aki felügyeli a dietat mert a nőgyógyász szerint egyek mindent és 2 órára mérjek... úgyhogy magamnak méregetem a vc-t, eleinte 2-3 7 feletti érték volt 60 percnél, a héten pl egy sem 🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!