14 hetesen jelentkező hányás baj lehet?
Sziasztok!
14 hetes terhes vagyok. 6.hét óta étvágytalan vagyok, 6 kilót fogytam. Napi 1 szelet pizza-1 saláta stb csúszik le, alig valami. Tegnap egész nap nem ettem, este bepróbálkoztam egy kis brokkoli krémlevessel, ami elfogyasztás után landolt a nappali padlón. Kis pihi után megpróbáltam mégegyszer, de ugyanez történt. Korábban nem hánytam sose.
Ma szintén ki akart jönni az ebéd, de nagy kínszenvedésre (még a víz is levert) sikerült lent tartani, és jól vagyok. Viszont hetek óta sokat böfögök. Lehet, hogy a tüneteimet reflux okozza?
De én eddig nem hánytam! Az más, ha valakinek elmúlik és visszajön vagy el sem múlik.
Én csak émelyegtem korábban, de nem hánytam.
En a 8.ba vagyok es minden nap csak hányok🙈én meg már a 12.hetet várom hogy átmenyen ez az időszak🙈
Jobbulast neked áterzem mennyira kellemetlen
Szerintem nem kell aggódnod. 6 hetesen olyan szinten rosszul voltam, émelygés, hányás, szédülés, csak feküdni tudtam. Férjem diktált belém némi elemózsiát, de ami lement, vissza is jött. Majd 1 hét szenvedés után hirtelen elmúlt. Most 12+5 hetesen tegnapelőtt 1x, tegnap 5x hánytam, kb a fél életem kijött belőlem, még a pohár víz is, amit ittam. Ma megint semmi rosszullét. Előtte nagyjából ovis koromban hánytam utoljára, akkor is azért, mert összeettem mindent. Mindenkinél változó, ezért szép a várandósság :)
Azt tudom tanácsolni, saját tapasztalat árán, hogy ha valami ki akar jönni, ne tartsd lent "erőszakkal", csak rosszabb.
További szép babavárást és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!