Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Muszáj a 160grammos diétában...

Muszáj a 160grammos diétában ilyen sokat reggelizni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nekem ennyi kaja reggelire. Egyszerűen nem esik jól. Utálok ennyi kaját lenyomni a torkomon... Meg sem éhezem tőle estig. Nem akarok megutálni enni. Nem lehet valahogy átcsoportosítani a CH adagokat? Igen, tudom, pont az egyenletes vércukor a lényeg, de úgy érzem, hogy az én szervezetemtől nagyon távol áll ez a diéta és képtelen vagyok megszokni.

2020. júl. 30. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem szedsz gyógyszereket, akkor szerintem nem muszáj. Én is IR-es vagyok, és én sem tudok reggel szilárd ételt enni, akármilyen korán kelek fel.

Viszont ha nem reggelizel, a napi szénhidrátot egyenletesen oszd el az étkezéseid között. Az se baj, ha kevesebb napi 160 g-nál (én 100-120 g között tartom).

2020. júl. 30. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Beszelj a diabetologusoddal es a dietetikusoddal.

Neke. Se ment a reggelizes es szoltam a dokinak, aki azt mondta oke akkor minimalis atcsoportositast tehetek. De szigoruan mernem kellett a cukromat hogy lassuk rendben van e.

Ja es bocs nem.emlekszem mar hogy volt az atcsoportositas de tudom en sose reggeliztem es ezert nekem kesz kinszeved3s volt barmit is ennem...de idovel megszokod csak lehet az elso ket honap szenvedes.

2020. júl. 30. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi van a reggeliben?
2020. júl. 30. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!