Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok az étkezésemről,...

Mit gondoltok az étkezésemről, tényleg soknak számít amit eszem?

Figyelt kérdés

Párom sokszor cseszeget vele hogy sokat eszem egy nap. 23 éves lány vagyok, 165 cm, 56 kg, heti 1-2-szer eljárok futni amúgy, jó alakom van.

Otthon reggelizem egyszer munka előtt olyan fél nyolc körül általában tojást (4ből szoktam csinálni), és mindig kakaót iszom hozzá.

Munkahelyemen olyan 10 ora körül eszem egy szendvicset és egy gyümölcsöt (almát, banán, szilva, narancs, épp ami szezonális vagy van nálam), illetve megkávézom.

Olyan 1 körül megebédelek, általában rendelek valamit. Hülúsféléket, tésztákat, meg sokszor káposztaféléketbis eszem. Utána joghurtozok egyet ha hoztam magammal.

4 ora körül puffasztott rizst szoktam enni vagy kekszet.

És olyan nyolc körül vacsorázom. Vagy összedobok valamit vagy szendvicset eszem, esetleg müzlit. És zárásként vagy gyümölcsöt eszem vagy befőttet, kompótot.

Szerintetek sem vészes ez ugye?

2021. jan. 14. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem eszel túl sokat, a párodat pedig még most állítsd le, még mielőtt túlzottan belemászik az életedbe.
2021. jan. 14. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem eszem ennyit, de nem hinném, hogy ez sok. Súlyod is átlagos. Semmi extra. Később, ha kezd cserben hagyni az anyagcseréd, lehet elkezded feldobálni a kilókat. De ez sem biztos.
2021. jan. 14. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi idősen lehet ennyit enni, kb 5 év múlva ezzel mar jó eséllyel hízni fogsz.
2021. jan. 14. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk èn nem bírnèk ennyit enni egy nap, kb fele ennyit szoktam, de olyan soknak azèrt nem mondanám.
2021. jan. 14. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen, a jelenlegi helyzetedben nem sok (ha sok lennne, híznál). Én is kb ennyit ettem, aztán terhes lettem, és nem tudom, hogy hormonális változások miatt-e, de ugyanennyi ennivaló mellett felszedtem tíz kilót. Azóta - túl még egy terhességen - ha ennyit ennék, akkor nem tudnám tartani a súlyomat... de lehet, hogy te szerencsésebb génekkel rendelkezel.
2021. jan. 14. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja, lehet 1 éve meg 7 kg-mal könnyebb volt...
2021. jan. 15. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem sok, a pasidat meg állítsd le, mert majd addig cs.sztet, hogy nem fogsz enni miatta.
2021. jan. 16. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődtem kicsit a válaszokon, én nagyon sokallom, de akkor lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve :D

Szerintem rengeteg benne a nasi, kakaó, gyümölcs, kávé, joghurt, keksz, befőtt, kompót....és ezt egyetlen nap alatt, tömény cukorsokk. A főétkezések is, tészta, müzli?

Nem tudom elképzelni, hogy ilyen étrend mellett jó alakod legyen. Vékony vagy valószínűleg, de az nem egyenlő a jó alakkal.

Es mivel az Egészség témában tetted fel a kérdést, valószínűleg te is tudod, hogy ahogyan étkezel, az nagyon egészségtelen.

2021. jan. 17. 07:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Az étkezések száma szerintem rendben van, én is sokszor ennyiszer eszem.

Viszont tényleg elég cukrosan eszel, és az nagyon nem jó. Javaslom, hogy inkább zöldségeket egyél gyümölcsök helyett. A kompótot meg ilyeneket pedig teljesen hanyagold, meg a tésztás ebédeket is.

Én a reggelit és a vacsorát megcserélném a helyedben. Reggel zabkása (műzli helyett), vacsira pedig tojás zöldségekkel (kakaó nélkül).

25/N 163 cm, 55 kg.

2021. jan. 19. 08:56
 10/10 anonim válasza:

Kajak ki akadtam azon hogy a párod bele köt hogy sokat eszel ..

Bezzeg ha látna egy cibbány lányt leülni enni fél fazék pörkölt másfél kg kenyér ,S ez a reggeli...

2021. júl. 6. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!