Paleonak számít az én étkezésem?
Igen,annak számít.
De remélem tisztában vagy vele,hogy 1 g szénhidrát 4 kalória és 4 g fehérje is szintén 4 kalória és 1 g zsír 9 kalória mielőtt elátkoznád a ch-t.
Jó, még ennék olajos magvat is, hogy változatosabb legyen, az a tápanyagbevitelnek jót tehet, bár így ez alapján nem tudhatom, hiányzik-e valami. Én alapból tojást eszem zöldséggel, húst nem, nálam alap, hogy van olajos mag, különben problémáim lennének. S a magnéziumot is pótolnom kell. Nem paleózom, mert mikromennyiségben eszem nem paleo ételeket, de közel állok hozzá.
A kalóriasűrűség nem tudom, mit számít, nem az alapján fogy az ember. Mindenki egyen annyi szénhidrátot, amennyi neki jó. Én minél töményebben eszem, annál könnyebb fogynom s nem vagyok vele egyedül. Inkább a kalória/jóllakás mutató fontos. Sokat érek egy kalóriaszegény étellel, ha egy kilótól is csak éhesebb leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!