Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyás céljából milyen volt a...

Fogyás céljából milyen volt a mai étkezésem? Soknak vagy ideálisnak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Életmódváltással/ fogyással próbálkozom. A mai étkezésemet soknak ítéltem, ezért fordulok ide.

Reggeli:

2.5 dl 1.5%-os tej

Cukormentes müzli (gabonás, mazsolás)

Ebéd:

200g sült csirkecomb filé fűszerekkel

100g főtt burgur

Vacsora:

200g grillezett csirkemell kevés vajon

50g görög saláta 3 kocka feta sajttal

3 karika grillezett cukkini

Nasi:

1db áfonyas pöttyös túrótudi

2017. máj. 13. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a 3 karika grillezett cukkinitől kiborultam. :) Tényleg számolni kell, hány karika cukkinit ettél? Szerintem ez nem életmódváltás, hanem baromság. Meg a görög salát grammra lemérése is.

Egyébként szerintem NEM sok, én az ebédhez simán ettem volna még uborkasalátát vagy más savanyúságot, és egy almát vagy egy tál epret is.

Egyébként nem rossz, ha nem vagy mellette éhes, és nem minden nap ezt eszed (mert a csirkét csirkével nagyon hamar meg lehet unni).

2017. máj. 13. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ez már sok fehérje lenne, rólad mit sem tudok.

Ez nem sok, de kérdés, hogy kinek? Honnan tudjuk, hogy neked napi 1500 vagy 3000 fölötti a súlytartó kalóriamennyiséged?

2017. máj. 13. 23:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

18 éves vagyok, 170cm és 67kg. Nem igazán mozgom, maximum ha dolgozom, de ebben a hónapban vizsgák miatt nem fogok.

Egyébként egészségügyi problémák miatz javasolták az orvosok, hogy fogyjak vissza 55-56kg-ra. :)

2017. máj. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!