Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Jó volt a mai napi étkezésem?

Jó volt a mai napi étkezésem?

Figyelt kérdés

168 cm, 93 kg vagyok, fogyni szeretnék. Ma 1265 kcalt ettem az alábbi lebontásban:

130 g fehérje

77 g szénhidrát

47 g zsír

2016. okt. 3. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, bár ehettél volna még.
2016. okt. 3. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Ittam még két pohár zero colát, jól vagyok így, nem vagyok éhes :)

Köszi a választ

2016. okt. 3. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
A makrók teljesen jók, de a méreteidhez ez már kissé koplalós nap volt. Alkalmilag semmi gond nincs vele, hosszabb távon necces, de persze te érzed, mit bírsz. Vannak 200 kilós férfiak, akik annyival fogynak tartósan, ami mellett én éheznék és 2 nap alatt dobnám az egészet, 62 kilósan. Az anyagcsere sebessége is igencsak szór. Ezzel együtt neccesnek tűnik.
2016. okt. 3. 23:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi :) nem a mennyiseggel van bajom spha, hanem hogy nagyon edesszaju vagyok es nehez megallni, hogy ne egyek csokit :)
2016. okt. 4. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:

De akkor miért csak a kalóriát és a makrókat írtad, azt, hogy mit ettél, pedig nem?

Az édesszájúságot megértem, én nagyon az vagyok és szeretem a csokit. Úgyhogy eszem csokit, mi vele a baj? No igen, a cukor, az enyémben nincs, saját. De egy kis tömény, erősen kakaós étcsokiban, amiből sok se kell, igazán alig van cukor. De még jobb édességeket is lehet gyártani...

2016. okt. 4. 10:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem ettem édességet, csak azt írtam, hogy nekem azt nehéz megállni és a kevesebb kalótiával nincs gondom
2016. okt. 4. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!