Tetszik a mai napi étkezésem?
Reggeli: 2 db abonett, rajtuk joghurt (vaj helyett kenőanyag), selyemsonka, retekszeletek
Tízórai: 1 db banán
Ebéd: joghurtos saláta: jégsaláta, paradicsom, paprika, kukoricakonzerv, retek, öntet: salátaöntetes alappor, joghurt+ a salátába belekeverek halkonzervdarabokat
Uzsonna: kb. egy csészényi friss ananászdarabok
Vacsora: 3 tojásból rántotta, paradicsom
+Vacsora után 1 órával: meleg (bio) tej
Mit szóltok hozzá? Min változtassak?
170 cm/73 kg
16/L
Tetszik? Nekem nem! En:
Reggeli: paradicsom paprika sajt virsli piritos vaj
Ebed: Brokoli krem leves, sult csirke sult krumpli, sali
Vacsi: meg nem tudom lehet pizza valahol..
Hát nekem nem tetszik... Joghurttal áztatott abonett? Fujj :D
Vacsorára sem ennék meg 3 db tojást, mert jó sok zsír van benne... Próbáld ki a gombás rántottát. Én úgy eszem, hogy 1 tojás + 1 tojásfehérje + 250g gomba. De ha ez kevés akkor vagy +2 fehérjével vagy 2 egész tojással csináld.
Amúgy a reggelire visszatérve, szerintem ehetnél többet. Vagy több abonettet, vagy teljes kiőrlésű kenyeret. Ebédre is mehetne kicsivel több kaja, ez hosszú távon nem hinném, hogy tartható.
nekem nem jönne be
reggeli már alapból szerintem baromi kevés és nem is hangzik valami jól(nem tudom ízre milyen) én tuti hogy inkább teljes kirőlésű kenyeret ennék, mondjuk 2db kis szelet vagy egy nagyobbat és vacsorából áttennék egy db-ot és azt megfőzném és rákarikáznám a kenyérre
tízóraira az jó
ebéd szerintem baromi kevés, én inkább tuti levest és valami másodikat ennék ami tényleg ebédre való, a halkonzevr fincsi ahhoz enném a zöldköretet és rizst vagy főtt krumplit hozzá hogy jól is lakjak
uzsonnára a gyümölcsöket tejjel összeturmixolnám
vacsorára 2tojásból ennék rántottát paradicsommal
szerintem ehhez az életkorhoz enni kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!