Milyen a mai napi étkezésem szerintetek?
Reggeli(6 órakor) : 25 gramm teljes kiőrlésű zabpehely
1 dl tej
1 kiskanál kakaópor(cukrozatlan)
Tízórai(de inkább 9 órai :D ):
75 gramm szénhidrát csökkentett vekni
3 szelet csirkemellsonka
fél paradicsom
20 gramm trappista sajt
1 teáskanál méz
Ebéd: 100 gramm (telj.kiőrl.lisztből)rántott csirkemell
1 dl forrócsoki
Vacsora: banánturmix ( 1 banánból,20 gramm natúr joghurtból,1 dl tejből)
Hány kiló vagy, milyen magas, fiú vagy lány?
A banán turmix nem kellene estére, inkább reggelihez rakd hozzá, mert 25g zabpehely semmi.
Vacsorára pedig valami fehérje kellene. Túró, tojás, sovány hús és valami zöldség körettel akár.
Egyébként nem tűnik soknak és ha kijavítod a hibákat még jó is lehet.
#4: Hoppá! Érdekes infókat mondtál, szeretem gyűjteni, mire nem képesek emberek. Nekem sem lassul sosem az anyagcserém, node én 1500 alá kvázi képtelen vagyok menni, nem működöm úgy.
Szinte mindenben egyetértek, bár attól még tény, hogy a reggeli az kb. semmi (de van, akinek ez jó) s hogy a banánturmix nem ideális (engem nem érdekel a napszak, tej van benne, sosem az :D), de persze nem várom el mástól, hogy úgy egyen, ahogy szerintem jó. De az oké, ha valaki leírja a véleményét (ha nem viszi túlzásba a megmondóemberséget), a kérdező pedig dönt.
Sokan napi egyszer esznek, az is korrekt, ha nekik fekszik. A test elvan úgy. Ritkábban már gond van az aminosavakkal.
Egy 165cm magas,54 kilos lany vagyok.Es hat napom nagy resze ules a suliban,de ha hazaerek mindig futok 4.5km-t.
Koszonom a valaszokat.Fogytam eddig 10kilot 2.5 honap alatt.Szep lassan emelem a kaloriat majd,hogy nehogy visszahizzam,de meg 1-2 kilot szeretnek leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!