165 KG-ról hogy tudnék lefogyni?
Végül is te is egy testépítő vagy .
Nem kell mindent elhinni amit írnak mondanak a tv-ben ha bírod akkor futhatsz amióta hordja lábad ezt a súlyt igazából az a kis kocogás amit majd bírsz nem fog ártani .
Endokrinologus, dietetikus.
Majd ők rendbe tesznek.
4-es leírta hol kezdj.
Mozgás elöször, könnyű séta.
Fokozatosan növeld a távolságot.
Ennyi súllyal kezdetnek elég.
Én is a dietetikust javasolnám, a futást pedig semiképp.
A futást szétverné az izületeidet, próbálj meg diétázni egy dietetikus ajánlása alapján, majd akkor, ha elérsz egy bizonyos súlyt, akkor majd szóbajöhet a futás is, de nem ilyen súllyal.
Én úgy érzem, hogy nem dolgom ítélkezni. Az viszont nagyon pozitív, hogy magadtól rájöttél, hogy ezen változtatni kéne.
Első körben háziorvos, ha másért nem, akkor azért, hogy dokumentálja a súlyodat. (Ha sokat fogysz, valószínűleg kell majd egy hasplasztika, az meg csak akkor van ingyé, ha a háziorvos bizonyítja, hogy ténylwg sokat fogytál.)
Ő úgyis elküld mindenhová, ahová szükséges orvosilag.
Szerintem ha elkezdesz sétálni napi 1-2 órát, már az is sokat jelent majd.
165 kg teljesen tönkreteszi a térd- és bokaízületet. Ezek már egy 40 kilós lánykánál is nagy igénybevételnek vannak kitéve, ha a lányka fut. Gondold el, először is elrugaszkodsz, már ez is durva, de utána földet is érsz, ha nagy a lendület, akkor kegyetlen nagy erőt kell ellensúlyoznia a térdnek/bokának. Ha csak sétál az ember, akkor nincs meg az a lendület...
Amit te írsz az ismerősödről a 10 kg ólomsúllyal, ő se fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!