Hogyan tudnek lefogyni végre?
A diéták nem érnek semmit és nem is egészségesek, inkább egy hosszan fenntartható életmódváltásban kellene gondolkoznod nem diétákban amihez alapból máshogy áll hozzá az ember. Úgy gondolom, a legfontosabb ha valaki fejben eldönti, hogy mit és miért szeretne, ehhez nagyon kell akarni és kitűzni a célt. A legtöbb vékony ember genetikai adottságnak köszönheti alakját én is közéjük tartozom. Születésünk pillanatában már eldölt, hogy a hízékonyabbak vagy ellenkező esetben a másik csoporthoz kerülünk de életvitelünk is nagyban befolyásolja ezt. Fontos, hogy többször egyél keveset, otthon főzz, az otthon elkészített ételek sokkal egészségesebbek kevesebb bennük a kalória mint a boltokban kapható feldolgozott ételekben. Érdemes a húsfogyasztást, tojásfogyasztást és a tejtermékek fogyasztását is visszaszorítani, a zöldségek gyümölcsök, teljes kiőrlésű ételek mennyiségét növelni. A mennyiségeken nagyon sok múlik. Lefekvés előtt pár órával nem szabad enni mert ilyenkor elraktározódik a tápanyag hisz ilyenkor nem mozogjuk le őket. Ajánlani tudom a Dm-et ahol különböző egészséges Bio alternatívák kaphatóak. A mozgás is nagyon fontos bármilyen mozgásforma amit szeretsz csinálni, futás, biciklizés, kutyasétáltatás...érdemes minden nap mozogni félórát/egyórát ilyen formában. Tehát a legfontosabb az, hogy fejben nagyon kell akarni és más szemléletmódban látni a helyzetet, életcélként felfogni és vizuálisan is érdemes elképzelni azt, hogy milyen alakot szeretnél magadnak, bizonyított tény, hogy amit sokszor vizuálisan elképzelünk az meg is fog valósulni, persze mellette tenni is kell érte és kitartónak lenni de nagyban hozzájárul.
Én ezt tudom neked tanácsolni, hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!