Ha valaki "ana" azt le tudná küzdeni egyedül? Vagy mindenképp szakember segítsége kell?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:41
41/46 anonim válasza:
Utolso hozzaszolo annyira halali a szoveged, igazad van nagyon, jopofa vagy, es ami a sziveden, az a szadon.
42/46 anonim válasza:
hát persze, mert már nagyon felbosszantott!tobb mint egy hónapja szívat itt minket és sehol semmi!és az anyjának is kuldenék már egy szemuveget, hogy végre meglássa elfogyott a lánya!
43/46 A kérdező kommentje:
Hát ahogy látom kapom az osztásokat 1000-rel!!!!
NOS, eddig azért nem írtam mert már kezelés alatt vagyok és 1 darabig nem akartam géphez csücsülni!
Elég nehéz de 1 tök jó agytúrkászt találtam aki úgy érzem tud segíteni!!!!
2009. jan. 25. 09:55
44/46 anonim válasza:
és hogy hívják a dokit, és hol van a rendeloje?mert én már csak akkor hiszem el
45/46 anonim válasza:
Jarsz a dokihoz? Mit sikerult tennetek, hogy ne fogyjal mar tovabb?
46/46 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek még kivizsgálásokra, h kiderüljön mennyit ártottam magamnak...1 kicsit parázok de túlélem!
NEM KELL SENKINEK elhinnie..gyógyulni akarok és kapok segítséget!Ez nekem bőven elég!Háziorvosom is tud róla és Pestre járok agyturkászhoz.. benne megbízom és sokat segít!
Kaptam 1 étrendet amit be kell tartani és a mérleg tabunak számít!A doki méreget majd..szerencsére nem kellett befeküdnöm és ez most jó..itthon jobb!!
2009. jan. 31. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!