Ha valaki "ana" azt le tudná küzdeni egyedül? Vagy mindenképp szakember segítsége kell?
Ez nagyon régen kezdődött nálam!(kb.15 éves korom óta nem vagyok megelégedve magammal) Úgy keményebben kb.1 éve!
A szüleim nem veszik észre mert amikor eszem akkor csak elöttük! Meg amikor suliban vagyok akkor tudom mondani, h ott már ettem! Van amikor tényleg úgy érzem, h ez már kezd eldurvúlni de amikor tükörbe nézek akkor folytatom....
Csak a suliban vették észre, h valami van...sápadt, beesett arc stb...
Csak az érdekelt ha rászánom magam 1x akkor letudom-e küzdeni egyedül..bár én se hinném!! Ahoz túlságosan foglalkoztat!
A sulit már nem kéne elcseszne..végzős vagyok!
köszike..
Szia..ez tök jól esik, h van még valaki ezen a világon aki aggódik értem :)
Azt a bizonyos lépést nem tudom, h képes vagyok-e megtenni de lehet, h ez lesz a vesztem! Igazából megmondva túlságosan befordultam ahoz, h lássam a kiutat...:(
Itt a neten beszéltem pszichológussal majd várom a tanácsát..de tudom már mit fog mondani! Személyes beszélgetés kell...akkor meg lebukás lenne itthon! Köszönöm, h ....az őszinteséget és hát mindent.
Ha még magamnak se vallom be igazán akkor senki nem tud segíteni...na mind1 majd lesz valahogy!
Megpróbálom!!! Főleg mivel az életvitelem nem mondhatni, h jóóó!! Főleg mivel peregnek le a kilók folyamatosan..most 43nál járok..de magamon nem veszem észre!!!!
Kezd lelkifurdalásom lenni amit anyámékkal csinálok!!(a sok hazugság..)
Totál elhisznek mindent amit mondok: pl.csak azért fogyom mert egészségesen kajolok(salik,gyümi),azért is tornázom,suliban ettem,most nem vagyok éhes,vizsgák miatti para stb...! Ha lennének barátaim akkor jobb lenne..csak 1-2 maradt de megpróbálom megtenni azt a bizonyos lépést!
Köszöntem szépen mindent :))
Mindenkinek aki olvassa EGÉSZSÉGES és boldog új évet- így előre is :)
Remélem nekem is hoz valami jót a köv. év!!!
Már néztem olyan intézményeket ahol segíthetnek!!!Találtam egyet és beszélek velük! Még külön szoba is van ahol egyedül lehetek és elég messze van, h ne tudjanak mindig látogatni!!(elég drága de megéri...)REMÉLEM!
Most jobb lesz egyedül....nehéz lesz de talán sikerül!!
Csak most fogok sok embert elveszíteni..beleértve a páromat:( Lehet ezért nem csináltam még semmit!
Ő ezt nem értené meg..mindig ridegen beszélt erről a betegségről!!!Megváltozik minden de élni akarok és így nem lehet!!EZT már kezedem belátni!
Köszönök mindent!Irány pest....hmm
minden jót!!!!!!!!!MINDENKNEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!