Ha orvoshoz megyek ezzel a problémával egyedül, akkor szólni fognak a szüleimnek?
A bulímia súlyos probléma mind egészségügyileg, mind pszichésen.
Bele is halhatsz, nem vicc.
Milyen dokival beszéltél?
A körzetissel, vagy belgyógyásszal?
Igazából nem tudom,hogy mi a szakterülete,csak mindig hozzá megyünk,ha valami bajom van.Magánrendelőbe járunk amúgy.
De én tényleg le akarok állni,de nem megy.Még nem mondtam neki semmit,de már meg akartam kérdezni,csak sosem mertem,meg azt hittem,hogy majd sikerül egyedül is.
ja,14 és fél L
Menj el egy sztk alapon rendelő belgyógyászhoz.
Az majd elküld egy pszochológushoz valószínűleg, de hogy hogyan tartod titokban a szüleid előtt, az már necces.
Lehet, hogy jobb lenne, ha beszélnél velük.
Egyébként elvileg nem beszélheti ki a magánorvosotok szerintem még a szüleid előtt sem, hogy mi a betegséged, de mivel túl fiatal vagy, így nem tudom.
Lehet, hogy egy dietetikushoz kell majd elmenned, aki felír egy kúraszerű étrendet, amihez tartnod kell magadat, hogy elmúljon a farakasétvágyad - gondolom ez is van.
Így csak olyan tápanyagot fogsz bevinni a szervezetedbe, ami kell, semmi feleslegeset, amit aztán majd ki kell hánynod.
Sok sikert és mielőbbi gyógyulást.
Szerintem a családi orvoshoz menj, és szólj, hogy te szeretnéd elmondani anyukádnak, ő semmiképpen se mondja el.
Amúgy titoktartás kötelezi az orvost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!