Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki "ana" azt le tudná...

Ha valaki "ana" azt le tudná küzdeni egyedül? Vagy mindenképp szakember segítsége kell?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:41
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

januárban megyek! Addig tartanak a vizsgák!

Most annyiból jó, h anyám is tud róla, h figyeli rendesen eszem-e!!

Az most mind1, h mennyire vágja a témát, h mi is ez! Most így jobb igaz nagyon nehéz!!!!!

Minden falat után gázosan érzem magam...de majd elmúlik!

Köszönök mindent!!!

Szerintem magamtól nem mondtam volna el..de ezen is túl vagyok és ezen az átkozott anán is túl leszek!!!!!!!!!

2008. dec. 11. 22:06
 32/46 anonim ***** válasza:
Gratulálok, látod, megjött a bátorságod. :) Talán most leesett egy nagyobb kő a szívedről. Még a pároddal kéne megbeszélned, ő talán tájékozottabb, és elég komolyan veszi ahhoz, hogy végig támogasson!
2008. dec. 11. 22:06
 33/46 A kérdező kommentje:

Húúúú hát így most jobb!!!

A páromat inkább hagyjuk!!! Ő elhajtana 1 melegebb éghajlatra...ez van! Nem kell mindent tudnia!!!! De ez most nem lényeges!! Csak az, h jobb legyen...

Minden jót kívánok!!!!!!!!!!!!!!! MINDENKINEK :))

2008. dec. 12. 15:00
 34/46 A kérdező kommentje:

A párommal kapcsolatban sajna NEKEM volt igazam!!!!

Nem csak, h nem ért meg de állandóan rámerőltet MINDENT!!! Nagyon elegem van!!! Most jutottam el odaáig, h alig várom, h elmenjen!!!!

Amúgy semmi nem változott...max annyi, h felhízlaltak 45 kilóra :(

Karácsonyi kajákat úgy úsztam meg, h hashajtóztam és elhitték, h elkaptam azt a vírust(hasmenés,hányás...)

Így 45 kilón úgy érzem magam mint 1 hízott disznó...elég gázos a helyzetem ismét!!!!

Ünnepek után megyek pszichológushoz és remélem tud segíteni, h kibéküljek magammal!!!! Egyre kövérebbnek érzem magam!!!

Most, h vizsgák meg minden így letudok tőlük lépni és nincsa ki erőltesse a kajálást! Így itthon ismét 100-200 kalóriát fogyasztok ls náluk tudom mondani, h milyen sokat ettem!!

na mind1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én már nem leszek normális az biztos!!!!

menzeszem is kimaradt ismét...össze vissza van minden! pedig már nem vagyok annyira vékony, h kimaradjon...v rendszertelenné váljon

2008. dec. 31. 11:43
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
De, vékony vagy, 45 kg rettenetesen kevés. Majd rendbetesznek lelkileg, nyugi. :) Mi most úgyis hiába mondjuk,hogy egyél meg ilyesmi. Csak tényleg menj el...
2009. jan. 2. 20:14
 36/46 anonim ***** válasza:
60%
te tényleg nem leszel addig normális, míg nem m=égy valamilyen pszihológushoz, vagy terápiára.én legszívesebben azt mondanám, hogy dogolj meg ha olyan huje vagy , hogy hashajtót szedsz az unnepek alatt csak hogy ne hízzál.én nem tudom elképzelni, hogy egy "tanult" lány így gondolkozzon!légy szíves olvasd már vissza amit írtál!egyszeruen undorító vagy!már egy hónapja hujíted a fórumot, csak hogy sajnálkozzanak rajtad!ha komolyan gondolnád már rég elmentél volna!
2009. jan. 5. 21:57
 37/46 anonim ***** válasza:
2009.január 10-e van!mit ígértél!voltál már orvosnál?
2009. jan. 10. 16:13
 38/46 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem volt. Es szerintem nem is fog elmenni, mert az irta, hogy az unnepek utan megint 100-200 kcal-t fogok enni naponta. Tehat ugy jott le a szavaibol, hogy vegre vege a karacsonynak, es megint egyedul vagyok, es megint nem kell ennem!! Es o ennek orul. Nem fog orvoshoz menni.
2009. jan. 10. 21:30
 39/46 anonim ***** válasza:

42-vel inditotta a karacsonyt, es hashajtozott (hasmenes, hanyas)akkor hogyan lett 45 kg??? Sehogy. Szerintem egyetlen dkg sem hizott.

De azt nem ertem, hogy 162 magas, akkor kb. 52kg a normalis suly. Most 42 kg, mit akar meg? Ezutan tenyleg a halal jon mar, mert ez nagyon durva.

Figyelj kerdezo, ha olvasod meg a hozzaszolasokat, akkor azt szeretnem irni neked, hogy menjel el egy edzoterembe, es beszelj ott az edzovel. Mondd el a gondodat, es ir neked edzes tervet. Akar mindennap mehetsz edzeni de ugy, hogy kozben eszel is. Es izmost, egeszseges leszel, es kb. 10 kg fogsz hizni. Akkor fogsz jol kinezni.

Mi hajtott tegedet abba, hogy ne egyel?

2009. jan. 10. 21:37
 40/46 anonim ***** válasza:
csak az a baj ,hogy a kedves kérdezo nem akar egy dekát sem hízni ,mert dilis anorexiás aki 42 kilósan is csúnya kovérnek látja magát és akkor lesz elégedett ha csontsoványan gyonyoruszépen már haldokolni fog
2009. jan. 10. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!