Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki "ana" azt le tudná...

Ha valaki "ana" azt le tudná küzdeni egyedül? Vagy mindenképp szakember segítsége kell?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
én is orulok, és arra kérlek , hogy majd írj , most már tobben szemmel tartunk úgy látom és tiszta szívbol szorítunk neked
2008. dec. 3. 18:19
 22/46 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!! Ha lesz valami akkor megírom!

Húzós lesz de remélem sikrerül :)) EZT AKAROM!!!

GYÓGYÚLNI BÁRMI ÁRON!!!!!!!!!! köszönöm nektek (akik írtak és bátoritottak)

2008. dec. 3. 20:27
 23/46 A kérdező kommentje:

Most jön a neheze...pár nap és beszélek a pszichológussal, h megbeszéljük a részleteket!!Nagyon FÉLEK..:((

És ezzel az is együtt jár, h itthon lebukom!!!

Egyre gázosabban érzem magam lelkileg is...az örökös harc a kilókkal..és a tornát már nem bíróm csinálni..ismét fogytam(kb.42.41kg)

Már amiket eddig megettem azokra is húzom a számat!!!

Minden falat után úgy érzem, h egyre jobban dagadok!

Beszéltem erről keresztanyámmal és teljesen kiborult és őt kértem meg,h kísérjen majd...2 óra faggatózás és bőgés..ááááá megőrülök!!! Ha ő így reagált el se tudom képzelni, h anyámék és a párom mit fognak szólni...

LELKIFURDALÁSOM van, h nem tehet ezt velük!! Ők nem ezt érdemlik!Azért gondoltam, arra, h távól tőlük kéne megpróbálni a gyógyulást..még csak ne is lássák hogyan gyötrődöm...!

Ha valaki tudna valami jó tippet adi azt megköszönném!!

Köszönöm a a bíztatásokat is...bár én is tudnék bízni h 1x jobb lesz :((

2008. dec. 7. 10:53
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Aggódnak érted, azért borult ki a keresztanyád is. Ezek szerint ő felméri a helyzet komolyságát, ami egyáltalán nem rossz! A faggatózás meg arra jó, hogy minél jobban átlássa a helyzetet. Tudom, hogy nehéz, de indulj ki abból, hogy neked, a családodnak, szüleidnek akkor lesz a legjobb, ha te meggyógyulsz!

Azt nem teheted meg velük, hogy nem szólsz róla! Gondolj bele, mit éreznének akkor, ha nem osztanád ezt meg velük. Ha nem támogatnak téged, és nem tudod végigcsinálni (AZ NEM LEHET!!!), akkor örök életükben lelkiismeretfurdalásuk lesz, hogy valamit rosszul csináltak, amiért ezt nem tudtad megosztani velük! Biztos, hgy ők is kiborulnak, hiszen a lányuk ÉLETÉRŐL van szó! De hidd el, ha felfogták, hogy mi a helyzet (pár nap legfeljebb), maximálisan a segítségedre kell, hogy legyenek. Készülj fel arra, hogy tiszta fejjel beszélgess el velük, mondj el nekik őszintén mindent, legyél felkészült a betegségből is. Ne azt érezzék, hogy meghülyültél, hanem azt, hogy ez egy betegség, ami gyógyításra szorul! Menni fog!

2008. dec. 8. 15:59
 25/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsot!!! Igyekszem megfogadni!!!

Az egyik felem gyógyulni akar a másik meg...hát azt még az ana irányítja!

De azt már beláttam, h így nem mehet tovább!!! A hashajtótól tönkre megyek és persze a koplalástól!

Januárban megyek..most jön haza párom és vele megbeszélem!!! Addig erőt gyűjtök aztán majd alakul!!

(neki csak azért nem akartam elmondani mert külföldön dolgozik és nem szeretném ha a baromságom miatt ne akarjon vissza menni...vagy roszabb esetben úgy kirúg,h lábam nem éri a földet!!)

Anyámékkal ilyen problémám nem lesz!!!

KÖSZI SZÉPEN a BÍZTATÁST!! így könyebb :)

2008. dec. 8. 16:35
 26/46 anonim ***** válasza:

ne januárban menj, hanem most rogton,holnap!és ne spekulálj, mert már az ÉLETEDDEL JÁTSZOL !már 10 napja írtál és azóta nem voltál sehol! nem jutottál el? vagy csak itt hulyíted az egész netet!mi meg halálra aggódjuk magunkat?!te pedig halálra fogyasztod magadat!már 42 kiló vagy!de már bocsáss meg a szuleidnek is szemuveg kellene, hogy nem veszik észre.annyira elfoglaltak?ha én észreveszem, hogy a fiam megint hízott egy pár kilót, ok nem veszik észre, hogy a lányuk halálra fogyasztja magát?

ma megyen a sztori tévén 23,15-tol az orvosi muhibákban egy anorexiás haláláról szolo rész.talán nézd meg, hátha észhez térít és már holnap elmégy egy orvoshoz.és nem szédíted tovább a te életedért aggódókat.és ne legyen tobb kifogás, hogy ekkor, meg akkor.azt akarod , hogy a halálod után szuleid orok lelkiismeretfurdalásban éljenek!?várom a válaszod, mégpedig azt, hogy már voltál orvosnál és elkezdted a terápiát!

2008. dec. 8. 20:28
 27/46 A kérdező kommentje:

Beszéltem tegnap anyámmal erről az egészről!

Nem hiszi azt, h ez anorexia csupán nem tudok enni!!! SZERINTE!! HÁt akkor maradjon ebben a hitben...

Most odafigyel, h mit eszek és mennyit...HÁt egyenlőre ennyi!!!

EZ SE VOLT KÖNNYŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!

2008. dec. 10. 09:10
 28/46 anonim ***** válasza:
ha nem hiszi anyukád, akkor mutasd meg neki ezt az oldalt amit itt nekunk írtál és akkor elhiszi.
2008. dec. 11. 17:44
 29/46 A kérdező kommentje:

ááááááááá kizárt, h megmutassam! de amúgy viszonylag tök jól fogadtam és ez meglepett!!!

igazából nem tudja, h mi ez pontosan és azért hiszi szerintem, h nem tudok enni!!! hát ez van..

nem sokára megyek pszichológushoz és igyekszem rendbejönni :) Most nagyon bízom !!!!! TÉNYLEG MINDENT MEGTEszek ezért!!

2008. dec. 11. 18:59
 30/46 anonim ***** válasza:
de okvetlen írd meg, hogy mikor voltál a pszichológusnál !
2008. dec. 11. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!