Mit egyek ha elhizott vagyok?
Figyelt kérdés
Olyan 170 - 200 korul bar nem vagyok biztos benne
Saláta yoghurtal jo? Meg magvak? Viz?
2020. aug. 23. 15:46
21/26 anonim válasza:
#16-os A szervezetednek minden jó, mert energiát ad, amit felsoroltál azt eheted, de pld. mandulát/kesut csak 10-15 szemet naponta.
22/26 anonim válasza:
Meséld el, hogy hol terem nálad kesudió.
Tényleg érdekel.
23/26 anonim válasza:
Kérdés mennyire gondolod ezt komolyan mert nagyom sok ilyen embernak valamitől hirtelen lelkes lesz aztán mikor rájön 2-3 nap után hogy azért ez nagyon nem ilyen egyszerű mint ahogy elképzelte akkor leállnak és újra elkezdenek zabálni. Mert ne haragudj de ilyen súllyal nem esztek hanem zabáltok. Faltok és faltok a sok egészségtelen kaját. Aztán jön a több mozgás a szervezetből ürül ki a szénhidrát és durván vágysz az édességre na ezt nagyon sok ember nem bírja ki és előjönnek a nasik. Az edző terembe is annyi ilyen embert látok eljárni 1-2 napot személyi edzővel aztán finish feladta. Szóval oké hogy most lelkes vagy de vajon meddig? Mert ez cseppet sem egyszerű és anyagilag sem olcsó.
24/26 anonim válasza:
Nem nagyon gondolhatja ezt komolyan szerintem, mert először fogyni akart, majd csak nem terhelni a szívét.
Azért van az a súly,ahol már orvoshoz fordul az ember.
Főleg a szíve miatt.
25/26 A kérdező kommentje:
#23 Ez mar nem lelkesedes hanem elet halal harc
2020. aug. 23. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!