Semmit, akkor megyek a Mekibe, ha majd éhen halok és senkinek nem volt ideje főzni vagy vásárolni.
Én az utcán borzadok el a sok elhízott férfitől és nőtől.
Az egész társadalom sertéssé vált az utóbbi 5 évben.
Nem sportolnak, de nem is kirándulnak. Otthon fekszenek és nézik az idióta sorozatokat.
2010. aug. 31. 12:03
2/18 anonim válasza:
Semmit, mert nem az én dolgom.:) De legtöbbször normál testalkatú, nem 200kilós embereket szoktam látni ott.
Ritkán járok Mekibe, én is normál testalkatú vagyok, de ha bemegyek akkor néha nekem is lecsúszik egy BicMac, bár inkább McChicent szoktam rendelni.:)
2010. aug. 31. 12:05
3/18 anonim válasza:
Szánalmat. Sajnos egy idő után ezek az emberek függővé válnak. Szörnyű látni, ahogy szépen lassan megölik magukat. Én is eszek ilyen kajákat, de csak nagyon ritkán, ha pl nagyon éhes vagyok és nincs a közelben más kajálda.
Az is szörnyű, mikor a szülők ott etetik a gyerekeiket. Sok kövér kiskölyök tömi magát ilyen szeméttel.
2010. aug. 31. 12:06
4/18 anonim válasza:
Hát szerintem ők nem csak a mekis kajától dagadtak. Kb 2hete voltunk bnőmmel mekibe, kértünk 6 sajtburgert meg egy nagy kólát, sült krumplit, úgy lesett ránk az eladó, leesett az álla. Ugyanis mindketten csajok vagyunk, tehát haver bnőm volt és mindketten max 50kg-ot nyomunk fejenként:) És imádjuk a mekis kaját:DD
2010. aug. 31. 12:08
5/18 anonim válasza:
Soha nem tudtam megérteni hogy emberek hogy lehetneka annyira igénytelenek magukra hogy kétszeresére-háromszorosára dagadnak a normális sulyuknál. Kifogás persze mindig van : hormonzavar, anyámkinja ...aztán mégse tesz egyik sem semmit azért hogy lefogyjon.
2010. aug. 31. 12:17
6/18 anonim válasza:
Tudom dívik a gyorséttermeket fikázni, de könyörgöm...magyar ételek nagy része zsíros, fűszeres, egészségtelen. Régen sokkal több kövér ember volt, mint ma. Tessék megnézni a Balaton/Budapest Retro című filmeket. Zsíros, szétfolyó emberek punnyadnak a plázson a 70-es években, mikor még Meki sem volt.
A Meki sem ártalmasabb másnál, ha mellette mozog is az ember. Egyszerű matek a testsúly karbantartása.
2010. aug. 31. 12:19
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem igazából a gyerekek körében tűnt fel,hogy megnőtt az elhízottak száma.
2010. aug. 31. 12:25
8/18 anonim válasza:
A volt barátommal én is sokat jártam,és néhány hét alatt rendesen megundorodtam a mekis kajáktól. Max fagyiért megyek be. Hát a dagadt emberekkel nem foglalkozom,ha nekik jó,akkor egyenek ott,az ő testük és egészségük...
2010. aug. 31. 12:30
9/18 anonim válasza:
Hát én mekibe max akkor megyek ha nagyon éhes vagyok...akkor is inkább iszok egy kávét,mert az eltelít.Vannak mekiben dolgozó ismerőseim,és...hát én nem enném meg amit a koszos földről felvesznek.Meg stb.:)
2010. aug. 31. 12:33
10/18 anonim válasza:
Én mekibe kb évente 2-szer megyek, ilyenkor általában McFlurry-t (fagyit) szoktam enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!